Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gáz ha egy majdnem 15 éves...

Gáz ha egy majdnem 15 éves fiunak a tökéig lóg a hája? Fogynia kéne?

Figyelt kérdés

2013. nov. 9. 08:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9-nek: meg tudom védeni magam és mért kapnék infarktust? Teljesen átlagos a testem, nem vagyok dagadt csak valamért a hasamon lóg a háj. Elég fura de ez van.
2013. nov. 9. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem látjuk mekkora a hájasodás mértéke.. Csak a trendet vázoltam fel. A gabonaevés, elhízás betegségekkel és gyengeséggel jár. Most csak kis pocak, 20 éves korra nagy, 30 éves korra teljes szétcsúszás. Minek? Ne legyen.. el kellene zárkózni ettől, hús - zöldségevő emberen nincs lógó has! Gyereken, pláne nincs. Aki meg nem így eszik, és pocakosodik az az egészsége miatt kellene változtasson. Igen, szigorúnak tűnik amit írok de okkal az. Hova vezetett ma a szigor és az elvek hiánya.. a férfiak már teljesen tönkrementek, leszámítva egy sportosabb, egészségtudatos réteget, pár ezer testépítőt (mondjuk ez már lehet a másik véglet) teljesen felemésztődtek a magyar férfiak, közük nincs az egészséghez. Mindez a pocakból jön, igen és az életmódból ami emögött van.
2013. nov. 9. 11:52
 13/13 Vörösnefelejcs ***** válasza:

:)

Nefelejcs 15 éves fia 97 kilóval éppen a konditeremben gályázik. Főleg a hasa dagadt meg, szerencsére 180 centi és baromi széles válla van, így felöltözve nem látszik, de ugye, jön a nyár, előbb-utóbb. Fogadni kellett mellé egy edzőt, mert annak elhiszi, amit nekem nem.

És mit gondolsz, miért ment el? a lányok miatt... mert feltűnt neki, hogy kikre buknak a csajok. Most meg már kezdi érdekelni, hogy őrá ki fog bukni.

Utolsó meg jót akar, kérdeztél, Kérdező, mi meg mondjuk a saját véleményünket, osztjuk a tapasztalatot (és az észt). Ha el nem unjuk, hogy a levegőbe beszélünk. :)

2013. nov. 9. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!