Szülés utánra milyen edzést javasoltok?
Kb. 12 kg maradt rajtam szülés után,amit minél hamarabb szeretnék leadni,mert elég rosszul érzem magam így a bőrömben.
Szoptatok,ezért fogyókúrázni nem szeretnék (bár arra azért odafigyelek,hogy ne egyek édességet,teljes kiőrlésű pékárut választok inkább,ilyesmi,de a fogyókúra egyenlőre kilőve).
Tudtok ajánlani valami hatásos mozgásformát,amivel hatékonyan fogyhatnék? A terhesség előtt sem sportoltam nagyon aktívan,táncoltam heti 1 alkalommal meg 1 alkalommal zumbáztam,de a terhesség alatt szinte semmit nem csináltam,mert veszélyeztetett terhes voltam...
Ezt csak azért írom,hogy olyan edzés érdekelne inkább,amihez nem kell túl jó fizikális erőnlét,mert valószínűleg egy kőkemény aerobic órát nem bírnék :)
Én gondoltam kangoora,esetleg curves-re,de elég tanácstalan vagyok,szívesen fogadnék ötleteket :)
Heti 3-4 alkalommal el tudnék szakadni itthonról kb. 2 órára,ezt szívesen fordítanám testmozgásra :)
Előre is köszönöm a segítséget!
24/N
12 kiló maradt rajtad, akkor.. elképzelhető, hogy ettél tésztát, kenyeret vagy tejtermékeket a várandósság alatt.
Komoly taktikai hiba volt, ami nem kedvezett az egészségednek, de a babkának sem.
Zumba nem számít edzésnek sajnos.
Egy nőnek minimum jógáznia kellene, mellette nyugodtan lehet a fegyencedzést csinálni, bodyrocktv videók alapján edzeni. Qigongozni, szülés után intimtornázni (nem a kristonféle lebutított módon) és önvédelmet tanulni. Ez a tökéletes ajánlás, ebből van amit otthon is meg lehet csinálni, már az is valami.
Hatha jóga heti 3x az izmokért,heti 2x fél óra jóga úszás a pajzsmirigy tökéletes működéséért és a tökéletes légzés megtanulásáért,és szobabringa heti 5x a kalória égetéséhez.
mindezek mellé szálkásító diéta,vagy paleo,vagy pwb advanced diéta,amelyiket jobban tudod az életedbe illeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!