Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » FONTOS! Ugye nem hízom vissza...

FONTOS! Ugye nem hízom vissza a dupláját?

Figyelt kérdés
Nyáron, 2 hónapon keresztül koplaltam. először sok gyümölcsöt ettem és még viszonylag normálisan, aztán a gümölcsök maradtak csak elkezdtem 800 majd később 500 kalóriát enni, de azt kb egy hónapig és kb 6 liter vizet megittam. Mellette rengeteget tornáztam,(fitness blender,zsírégetők) nyár révén a Balatonban úsztam elég sokat. sikeresen lefogytam 53 kilóról 45re...azóta azonban már eszem "rendesen",sajnos ez kakaós csiga, barna péktermékek,de sali, csirkehús is szerepel az étrrendben. kb másfél hónapja, de nem tornázom már és szine alig bírok inni. így felhíztam 49 kilóra, jelenleg ennyi vagyok. Vajon még hízhatok feljebb vagy ha nekiállok tornázni megint kordában tarthatom a súlyom?

2013. nov. 3. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Hízhatsz, de ez miért baj? 45kg a kutyám is...

Inkább sportolj, a zsírt égesd az izmot építsd.

2013. nov. 3. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:
hát igazából tetszettem magamnak 45 kilósan, ezért lenne fontos hogy egészségesebben nem koplalással lefogyjak...tehát ha sportolok mostmár akkor nem hízok tovább?
2013. nov. 3. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Sportolj és egyél rendesen.
2013. nov. 3. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért gondolod azt, hogy ha egyszer valamilyen étrendtől meghíztál, akkor másodszorra (sokadszorra) nem fogsz.

Vagy-vagy, a kettő (sz.ar étrend vs. jó alak) nem megy egyszerre, ezt logikusan beláthatod te is.

2013. nov. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!