Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sírhatnékom van a combjaimtól....

Sírhatnékom van a combjaimtól. Sose fogyok már le róla? Annyira félek hogy igy vesztem.

Figyelt kérdés

Egy időben szép combom lett, de most felszedtem 10 kilot egy év alatt és a combomra ment a legtöbb...

nagyon leszeretném adni de félek sose megy már le onnan!!:(

mert combtornákat végzek hogy formás legyen és ez miatt parázok hogy akkor az ott is marad!

Mivel tudom ismét vékonyítani???

2013. nov. 1. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

"mert combtornákat végzek hogy formás legyen és ez miatt parázok hogy akkor az ott is marad! " mi marad ott?!

egyébként helyi fogyás nincs, a 10 kg sem valószinű h mind a combodra ment, max te látod így... spinning,aerobic,futás,biciklizés

2013. nov. 1. 20:47
 2/3 pechal válasza:
Megfelelő diéta nélkül csak "combtornával" soha nem is fog lemenni!!!
2013. nov. 1. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Első és legfontosabb a helyes táplálkozás, a divatdiétákat felejtsed el szépen pl a 90 napos idiótaságot.Azt is nyugodtan elfelejtheted, hogy tudsz csak a combodról fogyni, ilyen nincs(helyi zsírégetés).Szóval egészséges kaja, és lehetőleg olyan mozgás ami komplex, és a teljes testedet megmozgatja, valamint amit élvezel is, és nem fogsz feladni 1 hét után.
2013. nov. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!