Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Élesztő nélküli tönköly kenyér?

Élesztő nélküli tönköly kenyér?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy az élesztő nélküli kenyér fogyókúrába jobban beleilleszthető-e mint a fehér kenyér? Azt sejtem, hogy egészségesebb, mint a fehér kenyér, és nekem ízlik is.Ha jobb, miért?

2013. okt. 30. 21:32
 1/2 anonim válasza:
Egészségesebb, mert a tönkölybúzában több a fehérje, mint a többi gabonában, illetve aminósavakat tartalmaz, és rengeteg vitamint. És ha teljes kiőrlésűt választasz, akkor ráadásul az lassabban szívódik fel a szervezetedben, mint a sima fehér lisztből készült pékáruk, és később éhezel meg újra.
2013. nov. 2. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen, teljes kiőrlésűt vettem, szerintem finom, még az érdekelne, hogy egészségesebb-e , mint az élesztős kenyér?

2013. nov. 3. 07:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!