Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Léböjt kúra-vélemények?

Léböjt kúra-vélemények?

Figyelt kérdés
Gondolom sokan vannak akik legalabb egyszer beleestek a villamdietak csapdajaba. Errol a dietarol viszont most hallottam, es nem nagyon ajanljak (nem is akarom kiprobalni) viszont kivancsi vagyok akik kiprobaltak, legalabb volt eredmenye? :) es ugye senkinek nem lett nagy baja tole?
2013. okt. 27. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni, de ne így akarj fogyni. Ez inkább tisztításra jó.
2013. okt. 27. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2 nap után vese görcseim voltak és így abba hagytam, utánna kipróbáltam a dinnye diétát délután 6kor befejeztem, mert a vesém mem bírta, de ez egyén függő, nekem ezek a.tapasztalataim
2013. okt. 27. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most csinálom 8. napja:D A juharszirup kúra az alapja, viszont ez utóbbit mézre cseréltem, mert nincs pénzem ilyen méregdrága löttyöt venni, pedig tudom, hogy azzal jobb lenne. 4 kg ment le eddig úgy, hogy nem volt feleslegem. (ennek ellenére sajnos vékonyság-mániás vagyok, és az mindig csak jól jön, ha fogyok)12 naposra tervezem, aztán megpróbálok átállni valami egészséges étrendre. Tök jól bírom, fizikailag nincs semmi bajom, az éhséget sem érzem, csak ritkán. Viszont itthon anyuék állandóan főznek, szóval elég nehéz nem enni a finomabbnál finomabb illatok között..de most már kibírom valahogy ezt a pár napot:)
2013. nov. 18. 08:18
 4/5 anonim válasza:
75%
nekem ez a 2.napom. nagyon ehes vagyook amugy sem szoktam sokat enni(sot../reggeli:1,5dl lé+1 szelet rozskenyer.tizorai: 1,5dl-1szelrt.ebed:1,5 dl +2 szelet. uzsonna:1,5 dl+1szelet vacsora:1,5 dl+1szelet. mellesleg a mai (zoldseg)lètol hanyingerem van mert paradicsom van benne..de vegigcsinalom
2014. jan. 17. 15:07
 5/5 anonim válasza:
100%
#4-es! ha van benne rozskenyér az már nem léböjtkúra..:)
2015. máj. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!