Hogyan fogyókúrázzak?
Megfelelő étrend nélkül nem lehet, ezt 10 év és számtalan kipróbált "csodadiéta" tapasztalatával mondom.
Én CSAK finomságokat eszek, mert igazi ínyenc vagyok, mégis leadtam 30 kg-ot.
Ha az édességekre gondolsz, akkor megnyugtatlak, mindennap eszem édességet, ráadásul 2-szer is.
A reggelim általában tejsavó + zabpehely, a vacsorám meg általában tejsavó + sovány túró.
Kb. 1000-féle ízben kapható a tejsavó fehérje, a kedvenc márkámnál csak csokisból van vagy 10-féle...
Mozgás: én jobb szeretem a SPORT szót használni.
Súlyzó és aerob (kardió) edzések, de a súlyzós s fontosabb, mert a zsírvesztés úgyis az étrenden múlik, viszont az izmokat meg kell tartani, hogy jól nézzen ki az ember (formás legyen).
a lényeg hogy egészséges ételeket egyél, sok folyadékot igyál és rendszeresen mozogjál
én nem igazán tartok kimondottan diétát,amikor eszek akkor csak a kalóriát nézem,szinte semmit sem vonok meg magamtól, csak a kenyeret száműztem és minimálisra vettem a tészta fogyasztást, viszont a zsemlét és a kiflit nem bírtam teljesen kiiktatni, az ember nem megye be suliba egy tál levessel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!