Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyókúrázzak?

Hogyan fogyókúrázzak?

Figyelt kérdés
Szabályok és étrendek nélkül lehet? Néha lehet enni finomságokat is? Mire érdemes figyelni? Mozgás?
2013. okt. 26. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Megfelelő étrend nélkül nem lehet, ezt 10 év és számtalan kipróbált "csodadiéta" tapasztalatával mondom.

Én CSAK finomságokat eszek, mert igazi ínyenc vagyok, mégis leadtam 30 kg-ot.

Ha az édességekre gondolsz, akkor megnyugtatlak, mindennap eszem édességet, ráadásul 2-szer is.

A reggelim általában tejsavó + zabpehely, a vacsorám meg általában tejsavó + sovány túró.

Kb. 1000-féle ízben kapható a tejsavó fehérje, a kedvenc márkámnál csak csokisból van vagy 10-féle...

Mozgás: én jobb szeretem a SPORT szót használni.

Súlyzó és aerob (kardió) edzések, de a súlyzós s fontosabb, mert a zsírvesztés úgyis az étrenden múlik, viszont az izmokat meg kell tartani, hogy jól nézzen ki az ember (formás legyen).

2013. okt. 26. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:

a lényeg hogy egészséges ételeket egyél, sok folyadékot igyál és rendszeresen mozogjál

én nem igazán tartok kimondottan diétát,amikor eszek akkor csak a kalóriát nézem,szinte semmit sem vonok meg magamtól, csak a kenyeret száműztem és minimálisra vettem a tészta fogyasztást, viszont a zsemlét és a kiflit nem bírtam teljesen kiiktatni, az ember nem megye be suliba egy tál levessel

2013. okt. 27. 00:29
 3/3 anonim válasza:
jegyezd meg a szent hàromsàgot: fehèrje, zoldsèg ès gyumolcs. igyàl sok vizet, max teàt, vagy kàvèt feketèn èdesìtovel. cukor- mèz felejtos! a fuszerek gyorsìtjàk az anyagcserèt, de a sòval òvatosan, mert visszatartja a vizet! egyèl vàltozatosan, de amnnyire csak lehet keruld a szènhidràtot a cukrot ès a zsìrt is. napi 1000kcal korul àllapodj meg, ha sportolsz akkor tobb is belefèr. egyèbkèn lehet szabàlyok nèlkul is csinàlni, csekèly eredmènnyel, vagy azonnali visszahìzàssal. nem ajànlom :) sok sikert
2013. okt. 27. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!