11/16 anonim 

válasza:

Durva gyomorrontás. Én egyszer valami romlott hústól betegedtem le vagy 2 hétre, máskor meg körtétől (igen...gyanítom nem mostam meg rendesen). Olyan szinten rosszul voltam, hogy ha ettem valamit az 1 óra múlva jött is ki, rengeteget fogytam, de sajnos izomból főleg és pocsék volt a közérzetem.
13/16 anonim 

válasza:

Stressz. Amikor az anyukám haldoklott, nem tudtam enni az aggodalomtól, egy hét alatt nyolc kiló leolvadt rólam! :(
15/16 anonim 

válasza:

KITARTÁS és akaraterő! Nem kell betegnek lenned ahhoz, hogy fogyni tudj.
16/16 anonim 

válasza:

3-as, nem kéne lebetegezni, mert akkor nem a fogyókúrák kategóriába tette volna, nem??????
Hanem az egészségbe. pl.
Vannak kis ostobák, akik képesek lennének megbetegedni, hogy ne legyen "hájas dagadt disznó elhízott" 50 kilósak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!