Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg a fogyi alatt lehet...

Nikca kérdése:

Tényleg a fogyi alatt lehet egy olyan napot tartani, amikor azt eszel amit akarsz?

Figyelt kérdés
Mondták már többen,meg itt is olvastam,hogy akik fogyóznak (1200 kcal) azoknak egy héten egyszer lehet ,,bűnöző" napot tartani. Vélemény?Miket lehet enni?És miből mennyit?
2013. okt. 25. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindig lehet bűnözni, ha sporttal ledolgozod vagy valaminek a rovására eszed.

Egyébként egy bezabálós nap szerintem nagyban visszatudja venni a fogyókúra menetét, mert megzavarja a szervezetet a már nehezen kialakított rendszerében.

2013. okt. 25. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
csinálj ketogén diétát.Abban úgyis van heti 1x visszatöltés.(olvass utána neten)
2013. okt. 25. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy "rendes" ketogén diétában nincs visszatöltés, csak a ciklikusban. Nem is igazán értem, a ketogén diéta lényege a ketózis és nincs is szükség különösebb mennyiségű szénhidrátra... De a sportolók vagy testépítők szeretnek ragaszkodni a szénhidrátjukhoz, sőt a fehérjéjükhöz is, így azok leketogénezik azt is, ami fele zsír, fele fehérje, kis szénhidrát, de heti 2 nap visszatöltés... Ez még lehet, hogy jó valamire, bár a ketózist folyton megszakítják, bár nem értek hozzá, valaki felvilágosíthat, ha jobban tudja... De a nőimagazinok aztán már tényleg elvetik a sulykot, amikor ketogén diéta néven banánt, pirítóst és light margarint akarnak etetni az olvasóikkal... Ilyenkor szeretném, ha lenne valami instant isteni büntetés egy alapos fenékbe billentés és alázatos bocsánatkérő és kiigazító cikk formájában...
2013. okt. 25. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet csak nem biztos, hogy olyan jót tesz...

Simán a fogyás rovására mehet.

2013. okt. 28. 13:04
 5/6 anonim válasza:
Nem lehet. Szép is lenne...:D Inkább ésszel kell fogyokúrázni, kiszámolt étrenddel és rendszeres mozgással. Amellet meg nyugodtan belefér nasinak egy-egy gyümölcs, cukor/méz kávéba/teába, gyümölcsjoghurt, étcsoki.
2013. okt. 28. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem teázom,nem kávézom,nem cigizem,nem iszom. utálom a mézet.:) nem lesz bünöző nap eldöntöttem,maradok a napi 1200 kcal.nál. lemondtam a csokiról,az energiaitalról a chipsről... az arany középutat kéne megtalálni,amivel fogyni is fogok!
2013. okt. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!