160cm + 58 kg. aránylag eloszlik rajtam de mi az ami ilyen diéta képes lenne levinni 7kg?
Én is ekkora vagyok mint te, és 50 kg. És még így is van a csípőmön.
Egyforma alkatok lehetünk, mert én is ha hízok 1-2 kg-ot mindenhova megy. De az 58 már kicsit tömzsi, nem?
Én ezt csinálom:
reggeli 2 dl tej, vagy kakaó (édesítővel)+ egy banán.
10 órakor: műzli mazsolával és tejjel
vagy egy joghurt.
12: ebéd: barnarízs, teljeskiörlésű tészta, főtt burgony=ezekből kis adag
párolt hús, hal =közeppes adag és hozzá bármilyen saláta, ez fedezze a kajamennyiséged 50 %át.
Vagy bármilyen főzelék kenyér nélkül.
(kiegészíteni:kis párizsi, főtt hús, tükörtojás)
dessszert: egy nagy alma v. körte v. narancs, mandarin..
15 uzsonna: főtt tojás, barnakenyér+ zöldség bármi.
Esetleg sajt is.
17 óra: ha éhes vagy egyél egy natúr joghurtot, szelj bele gyümölcsöt és tegyél hozzá kis mézet, v édesítőt.
18 óra után ne egyél semmit.
Az napközbeni kajaadagod 4-5 alkalom és kis adagok legyenek , soha ne edd degeszre magadat!
--napi kalória mennyiség: 1250 kalóriánál több ne legyen!
Csökkentsd le a cukor-finomliszt és magas zsírtartalmú étkeket!
Egyszer-egyszer beiktathatsz egy kis sütit, vagy csokit, de délelőtt szigorúan!!!!
Ezzel nem kell koplalnod, mert ha ráálsz, már magadtól is tudod, mit egyél s mit nem.
Csoki, süti, nasik ne legyenek otthon!!!!!!!
Én nem éhezek és sport nélkül tartom az ideális súlyomat évek óta, és néha nassolok is.
De mivel neked fogynod kell,és homokóra-alkat vagy a futás lenne a legjobb, szép szálkássá tenné a testedet!
ha ez nincs, konditeremben kellene futópadon!vagy bicajozás és gyaloglás!!!
aerobic lehet:)
hetente: 3-4 szer fél-egy órát.
Ha tél lesz és nem mehetsz ki a szabadban akkor torna.
sok sikert!
mar bocsanat mirol beszelsz???
Iealis a testsulyod amit te akarsz par kg az nem fogyokura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!