Mivel lehet ilyen gyönyörű alakot (kép lent) elérni?
- Nulla felesleg de még van melle, popsija.
- Feszes mindene de mégsem látszanak az izomtónusai (pl.: hason a kockák vagy a bicepsz)
Valaki megtudná mondani milyen étkezéssel és mozgással lehet ilyen alakot formálni?
Én egy ideig jártam konditerembe, hogy hasonló alakot szerezzek, de valahogy nagyon nem így formálódtam tőle sajnos...
A 8 óra munka béna kifogás. A munka ÉS iskola ÉS utazás ÉS még valami akármi már tán jobban, mivel több időt vesz el, de még így is van, aki megoldja. A lényeg, hogy heti 3x1,5 óra edzés elég (fogyásnál kicsit több, mer aerobozni is kell kb 40 percet heti háromszor). Ehhez a napi 8 óra munka nem lehet akadály, hiszen marad a napból még 16 óra, de még ha a 8 óra alvást, és 2 óra (ami sok, ha nem fővárosi az ember) utazást leszámítjuk, akkor is marad 6. Hetente háromszor csak belefér az a kis idő, pláne, hogy hétvége is van. Eleinte a tájékozódás, tanulás a fontos, arra kell időt szakítani, sokkal jobban megéri úgy, ha addig el sem kezded, amíg nem érted meg, mit miért csinálsz. A lényeg, hogy gondolkodj, tanulj, és tudj!
Nos, nekem spéci az ízlésem, bár azért a hétköznap látott csajok közül is bejön néhány típus, de őket nem rakhatom ki képnek, mert személyiségi jogok ugye (na meg mert képem sincs róluk :D), így maradnak az interneten fellelhető modellek:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_czs.. (0.48-0.55 környékén)
Ilyesmi kb az etalon álomalak, amit ha életem párja el akar érni, segítek neki :D nem elvárás, hogy alapból így nézzen ki. Csak alkatra kb :D
Szerintem nincs jó alakja, mert aránytalan.
Túlzottan kiszélesedik a csípője, ez már túlzottan 8-as alak, ez olyan természetellenes.
A válla keskeny, főleg a széles csípőjéhez elég béna.
Ezzel a gebeséggel olyan gyerektestű, a 11-13 éves lányok szoktak ilyenek lenni.
A melle is aránytalanul nagy az ilyen pálcikatesthez, akár igazi, akár csináltatott.
A karja tényleg csontváz.
Nekem mondjuk Andrea Pasutti alakja tetszik nagyon, énis szeretnék valami hasonlót. (most úgy a kezdeti szakaszára gondolok) [link]
Feleslege nincs, és gyönyörűszép izmos, bizonyos mértékig... wááá, énis ilyet akarook. >.<:D (már munkálkodok rajta.:))
A Wash által linkelt alakokban rengeteg munka van, nekem nem is tetszenek annyira. (ezért felesleges lenne egy olyan szintet becéloznod, ha neked se tetszik különösebben.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!