Szerintetek mi lehet a gond? Ismertek ilyen lányt?
Ennyiből ki mondhatná meg?
Lehet, túl keveset eszel.
Lehet, túlságosan visszavetted a szénhidrátot.
Az is lehet, hogy pont az ellenkezője és kalóriabázis ide vagy oda mégse tartod nyilván elég pontosan, hogy mit eszel. Nem te főzöl, hanem éttermi készételek becsült kcal adataira támaszkodsz; nem használsz grammpontos mérleget és csak becsülsz; kihagyod a folyadékok kcal értékét; a "csak egy falatokat" nem adod össze - és így valójában sokkal többet eszel, mint hiszed.
Az is lehet, hogy "kezdők szerencséje" és izmosodtál a fogyással egy időben (ritka) és ezért tűnsz kisebbnek holott a mérleg nem mutat kevesebbet.
A www.lifetilt.hu oldal tényleg jó, viszont én azt tanácsolnám neked, hogy - tudom, hogy jártál orvosnál - de ha van lehetőséged, menj el egy dietetikushoz és kérj segítséget. 20-25 kg-ot nem lehet olyan könnyen ledobni és meg is viselheti a szervezeted, szóval szerintem mindenképp érdemes konzultálni hozzáértő emberekkel.
Az, hogy a mérleg mennyit mutat szerintem ne érdekeljen, azt nézd, hogy mit látsz a tükörben. Lehetnek nehezek a csontjaid, vagy ha erősítesz/sportolsz, akkor külsőre karcsúbbnak nézel ki, de az izmaid megnövekedtek, aminek súlya van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!