Most 63 kiló vagyok és kihiztam nyáron a kedvenc farmerom. Nagy célom hogy visszafogyjak bele! Ez megvalósulhat vagy intsek neki búcsút?
55-57 kilósan jó volt rám.. most 63 vagyok arra gondoltam vissza fogyok ide vagy még kicsit előrébb egy 53masra max.
De félek ha visszafogyok akkor se jönne rám mert lehet nyárhoz képest nehezedett a csontom stb...
pedig jó lenne ujra hordani!:( vagy igen még is belefogyok még és már pár honap mulva járhatok benne ha kitartó vagyok magamhoz?:)
Nemrég kihíztad... Miért ne fogyhatnál bele? (A csontnehezedés nem tudom, milyen ezotérikus elképzelés a részedről, de nehezebb csonttal pont hogy kevesebbet kéne fogynod.)
Én sosem voltam karcsú, de pár éve vettem egy roppant apró punkos nadrágot, amibe egyszer bele fogok fogyni :D Lehet, hogy 40 leszek addigra, na és. Még sosem látott karcsúságúra fogyni is teljesen reális dolog, a Te problémád olyan egyszerűnek tűnik :D
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!