Az utolsó egy évben nagyon meghíztam (10kg) és nem érzem jól magam a bőrömben. Mi tegyek?
Ezerszer le lett itt írva. Életmódváltással kell fogyni. azaz később sem térhetsz át az egészségtelen étkezési szokásaidhoz.
--Napi kajaadagod ne legyen több 1300 kalóriánál.
--Emellett heti 3-4 szer tornázz vagy fuss, v bicajozz v. ússzál.
--naponta 3-4 szer egyél, de keveset.
ebédre ehetsz kicsit többet.
--este 18 óra után semmit ne egyél
--délután ne egyél hízlaló dolgokat.
Amit ehetsz: gyümölcs (ne este és keveset), zöldség (ezt bőven), szárnyasok (főleg pároltan), hal, szójából készült étel (pl. fasírt), tojás (főleg főtt és lágy), tejtermékek (tej, sajt, joghurt, kefír...stb.)
Teljeskiörlésű kenyér v zsemle, ill müzli (natúr, teljesértékű), víz, tea édesítőszer cukor helyett.
Amit iktass ki: tészta, fehér pékárúk, édességek, cukor, zsíros ételek. Legalább ebből minimálisat és heti egy kétszer.
Ha így élsz amit írtam és egy idő múlva már tudni fogod, hogy mi a jó és mi nem.
Én 28 vagyok és odafigyelek évek óta és 50 kiló vagyok:)
Néha azért egy-egy süti is belefér délelőtt:)))
így nem fogsz visszaszedni már!
Sok könyvből is utána járhatsz és magadnak összeállítod a menüket. Ebédet egyél azt, amit a család fogyaszt!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!