Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Idősebb fiúk segítenének?

Idősebb fiúk segítenének?

Figyelt kérdés
12 vagyok 164 cm 59 kg.Heti 4x 1.5-2.0 órát járok vízilabdára.A hasam még így sem megy le.Csak annyi a jó hogy tavaly óta 1-2 kilót híztam.55-50 kilóra fogyásra mi még a teendő?Sikerrel járt emberek segítségét kérem
2013. okt. 12. 22:38
1 2
 11/17 anonim válasza:
Akik vízben sportolnak általában nagyobb termetűek is. Ismerek egy gyereket, nem hájas, csak sportúszó de akkora egy állat mint aki egész nap hamburgert zabál és alig van feleslege. És ilyen idős korba ne diétázz
2013. okt. 12. 22:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Iktass be heti 2 alkalom futást (45 percet) és kicsit figyelj az étkezésedre.

Csak kevés csokit,sütit,gyorskaját egyél és több csirkehúst,zöldséget.

2013. okt. 12. 22:59
 13/17 anonim válasza:
Mindenképpen segítek neked, hogy arra a pályára kerüljél, hogy világbajnok vízilabdázó váljék belőled. Kérlek szépen írjál rám privátban, és felakarom venni veled és szüleiddel a kapcsolatot, hogy a menedzsered legyek.
2013. okt. 12. 23:06
 14/17 A kérdező kommentje:
#12:vannak saját csirkéink,gyöngytyúk,kacsa,liba.meg még saját kert
2013. okt. 12. 23:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne fogyókúrázz még - most kezdődnek gondolom a hormonális változások a testedben, kezdesz serdülni, valószínűleg a következő 2-3 évben fogsz nőni még 20 centit és fogyni fogsz, mármint súlyra is növekedni fogsz, de máshogy fog eloszlani rajtad.

Én 8-9 évesen kifejezetten hájas kisgyerek voltam, utána elkezdtem serdülni, 12-13 évesen semmi felesleg nem volt rajtam és a rendszeres sporttal (főleg futottam, de amikor volt lehetőség úsztam meg bringáztam, szabadidőnkben meg rúgtuk a labdát a haverokkal, mert a 486-os számítógépen még bonyolultabb volt elcseszni az időt) oda sikerült jutni, hogy csont nélkül megnyertem a korosztályos megyei távolugrást, a 3 próba közül a legkisebb ugrásommal is nyertem volna.

Szóval ne aggódj, legfeljebb a csokoládék, chipsek meg ilyenek helyett egyél almát, körtét meg aminek éppen szezonja van. A koplalást, a mindenféle diétákat meg hasonlókat felejtsd el. Főleg, hogy a heti 4 edzést nem is lehetne bírni úgy.

2013. okt. 12. 23:11
 16/17 anonim válasza:
body.builder.hu
2013. okt. 13. 00:10
 17/17 anonim válasza:
Mindenképp egyél egészségesen, eleget! Szüksége van rá a szervezetednek! Fogyással pedig még nem kell foglalkoznod... egyszerűen csak csináld azt a sportot, amit szeretsz! :)
2013. okt. 13. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!