Idősebb fiúk segítenének?
Iktass be heti 2 alkalom futást (45 percet) és kicsit figyelj az étkezésedre.
Csak kevés csokit,sütit,gyorskaját egyél és több csirkehúst,zöldséget.
Ne fogyókúrázz még - most kezdődnek gondolom a hormonális változások a testedben, kezdesz serdülni, valószínűleg a következő 2-3 évben fogsz nőni még 20 centit és fogyni fogsz, mármint súlyra is növekedni fogsz, de máshogy fog eloszlani rajtad.
Én 8-9 évesen kifejezetten hájas kisgyerek voltam, utána elkezdtem serdülni, 12-13 évesen semmi felesleg nem volt rajtam és a rendszeres sporttal (főleg futottam, de amikor volt lehetőség úsztam meg bringáztam, szabadidőnkben meg rúgtuk a labdát a haverokkal, mert a 486-os számítógépen még bonyolultabb volt elcseszni az időt) oda sikerült jutni, hogy csont nélkül megnyertem a korosztályos megyei távolugrást, a 3 próba közül a legkisebb ugrásommal is nyertem volna.
Szóval ne aggódj, legfeljebb a csokoládék, chipsek meg ilyenek helyett egyél almát, körtét meg aminek éppen szezonja van. A koplalást, a mindenféle diétákat meg hasonlókat felejtsd el. Főleg, hogy a heti 4 edzést nem is lehetne bírni úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!