Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 162cm vagyok és 78kg. Nagyon...

162cm vagyok és 78kg. Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
hogy érted, hogy nagyon kövér vagy-e? mihez képest? vannak nálad kövérebbek is. viszont az egészséges testsúlyhoz vagy 15 kilót le kéne adnod...
2008. júl. 5. 17:20
 2/8 anonim válasza:
53%
Hát sajnos, azt kell mondanom hogy igen elég kövér vagy. :( (Bocsi!) Persze ha jól érzed magad így (amit kétlek mert akkor nem kérdezted volna) akkor nincs gond, nem kell törődni másokkal. (hogy ki hogy néz ki, mit mondd bla bla bla) De mindenképp javasolnám hogy próbálj meg 8-10 kg leadni mert ha ez a súly több lesz vagy ha stagnál is hosszú távon káros az egézségedre!Elsősorban mindig ezt tartsd szem előtt ne az esztétikát, mert közhely de tényleg az egészség a legfontosabb!!! Sok sikert neked, remélem segítettem!
2008. júl. 5. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hány éves vagy és fiú vagy lány? Én nem mondanálak kövérnek, az már más kategória. Inkább enyhefokban túlsúlyod van. Mindeknépp javasolt valamiféle életmód váltás amivel csökkentheted a súlyod. De nekem, mint szakembernek a kérdésedben leírtaknál többet kell tudnom.
2008. júl. 6. 08:31
 4/8 A kérdező kommentje:
37éves vagyok , nő és kétszer szültem, erős csontozatom van.
2008. júl. 6. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy nagyon kövér, de túlsúlyos vagy. Jó lenne fogynod az egészséged érdekében, mert így nagyobb eséllyel lesz magas vérnyomásod, cukorbetegséged.
2008. júl. 6. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem is le kellene adnod pár kilót, de az ideális testsúly elérése érdekében lúgosítanod kellene a szervezeted, meg kell válnod a káros méreganyagoktól. Hiába koplalsz, diétázol, a zsírodból fogysz, felszabadulnak a méreganyagok, eljutnak a szervekhez, és megborul az egyensúlyod, illetve már meg is van borulva, hiszen túlsúlyod van.

Én mindenképpen a lúgosítást ajánlom. Lúgosíts és energizálj! Élvezd az életet, a lendületet!

Írj privit és megbeszéljük!

2008. júl. 12. 08:02
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem egy kis mozgással meg kevesebb csokival jobban éreznéd magad. én is ezt csináltam, 15 évesen, és fogytam 10 kilót (75ről 65 lettem, most 4gyel több vagyok mert nőttem is)és sokkal jobban érzem magam.
2009. jún. 30. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
17%
Igen,sajnos iszonyat kövér vagy.Fogynod kellene egy 20-t.Sportolj,eddz,és DIÉTA.
2009. dec. 27. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!