Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak deréktől lefele?

Hogy fogyjak deréktől lefele?

Figyelt kérdés
Alapból átlagos súlyom van, bár nem szoktam méregetni magam és nekem nem is a kiló a fontos, hanem a kinézet. A legnagyobb gondom, hogy aránytalan a testem. Lehet ezt mások csinosnak találják, de engem zavar, hogy a combom, és a popsim kicsit nagyobb és nem tudok rajta változtatni. Ha fogyózok, akkor csak hasból megy le, amiből már nem nagyon szeretnék fogyni. 5 évig táncoltam, 1 évig aerobicoztam (step pados).. jelenleg futok. Szerintetek milyen diéta és edzésprogram segítségével lehetne eredményt elérni?
2009. nov. 8. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kocogás, sok folyadék, gyümölcs zöldség, szárnyasok, hal zöldséggel. Zsíros, lisztes kajákat csökkentsd minimálisra.Semmi pékárú.

Step padost pont ne csináld, mert az izmot fejleszt, és vastagabbnak néz ki a combod.

Futás, kocogás tökéletes, akár most télen futópadon is.

A körte alkatúak sajnos csak futással és diétával fogyhatnak.

A futás szép szálkás, karcsú combokat csinál. Normál kellemes tempóban, 9/km/h, két naponta legalább 40 perc, max. 1órát.

Sok sikert!

N.27

2009. nov. 8. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Futás heti 4x.
2009. nov. 9. 00:36
 3/5 Krisz85 ***** válasza:
Sajnos rossz híreim vannak. Van diéta, és edzésporgram ami ezen segít. De mindenképp jó ha tudod, hogy genetikailag kódolt, hogy hol raktároz a tested zsírt. Vagyis hova rakódik le a fel nem használt energia. Ezt befolyásolni nem lehet. Vagy elfogadod, hogy a hasad már szálkás lesz gyakrolatilag mire beindul a zsírszövet leépülése a fenekeden és a combodon, vagy nem. Ez rajtad áll. De nálam pl, úgy van, hogy a lábam és a karom végeim már eresek, szálkásak, a hasamon, a fenekemen és a combomon még azért van egy nagyon minimális zsír. Ez eltűnik idővel, ahogy az aerob edzettséged javul és a tempósabb futással is több kalóriát fogsz felhaszálni testzsírból. De ehhez nagyon kitartó és hosszú időszak kell, megfelelő edzéstervvel. Heti 3x futás kétszer erősitő edzés, + 1 nap szabadon válaszott mozgás + 1 nap pihenő. Ha így kinéz egy heted, megfelelő sportdiéta mellett, akkor nagy gond nem lehet. A többit priviben.
2009. nov. 9. 08:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Milyen módon tudnánk privátban beszélni? Érdekelne a többi ötleted is!
2009. nov. 12. 20:49
 5/5 Krisz85 ***** válasza:
itt lehet, a válaszomál van olyan hogy írás a válaszadónak.
2009. nov. 16. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!