Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretném a Norbi féle diétát...

Szeretném a Norbi féle diétát csinálni de nem tudom, hogy mennyire hatásos. Mennyire jöhet ez be? És mennyi idő után kezd látszódi a fogyás?

Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 02:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Romanticos Katinka 60 kg-ot fogyott tőle! Szóval vmit biztos tud a Norbi! :)
2008. júl. 5. 07:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én norbiztam, de nem teljesen úgy ahogy írta, de nagyszerű irányadó volt. Norbikat tornáztam és végülis bejött, igaz azóta visszahíztam, de szerintem itt az volt a baj h kicsitz drasztikusabban csináltam és hirtelen tértem vissza normál étrendre.
2008. júl. 5. 09:44
 3/5 anonim válasza:
100%

Én 1 évig csináltam, 18 kg fogytam. De nem igazán tornáztam, csak az étkezést tartottam be.

De sajnos nekem is visszajöttek a kilók, mikor abbahagytam.

2008. júl. 5. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért jönnek vissza a kilók, mert Norbinak nem diétája, hanem életmódja van. Vagyis amíg fogyni akarsz, addig csak 1-es kódú ételeket ehetsz, vagy esetleg délig 2-est is, aztán ha elérted a súlyodat, akkor délig ehetsz 3-as kódúakat, háromig 2-est, és 1-est pedig bármikor. Így lehet a súlyt tartani.
2008. júl. 5. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem baromi egészségtelen. Én is kipróbáltam, és két hónap alatt 5-6 kgot leadtam, viszont két hét alatt 10et visszaszedtem. Iszonyatosan elsavasítja a szervezeted. Mint tudjuk a savak nagyon veszélyesek az egészségünkre. Lúgosítanod kell, és a ezáltal a méreganyagok kijönnek a testedből, eléred az ideális testsúlyod.

Nem zsírból kell fogyni, hiszen az menti meg az életünket, hiszen távol tartják (egy ideig) a méreganyagokat a szerveinktől. Cseréld le az akváriumodban (szervezetedben) a vizet, és a halak (sejtjeid) azonnal jobban érzik magukat.

Írj privit és beszélhetünk róla.

2008. júl. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!