Akiknek ennyire szép, homokóra alakjuk van azok kivetették a lengőbordájukat? Ér az valamit?
Figyelt kérdés
Ez már annyira vékony derékban, hogy átlagosan nem reális szerintem, mert ismerek sok fitneszest, táncost, izmosak, de mégse ilyen az alakjuk.. Vagy Kim Kardashiannak is ilyen, stbstb.
2013. okt. 3. 21:44
11/20 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen az alkatom, sőt még az az ereszcsatornaszerű izé is megvan rajta :D Ha ledobnék 5 kilót, úgy néznék ki mint az a csaj. Volt idő amikor úgy is néztem ki, de az nem volt egészséges amit csináltam, és nem is vágyom rá többé, így érzem magam jól :) Így is 63-as a derekam, a csípőm meg kb 95, 173 cm vagyok
12/20 anonim válasza:
10: De akkor nem 30-40 cm-rel karcsúbb a derekad, mint amiről mi beszélünk...:)
13/20 anonim válasza:
83-as csipo, 59-es derek. Nem 40 centi igaz, de mar boven homokora,es sokszor megjegyzik milyen vekony a derekam.
14/20 anonim válasza:
Hú, az ritka!:)
Hány centi vagy?
15/20 anonim válasza:
170cm vagyok. A mellem viszont eleg nagy, igy elsore eleg termeszetellenesnek nezek ki. Ez van.
16/20 anonim válasza:
Húúú, az ritka 170 cm-hez 83 cm csípő!
Modellkedni nem akarsz? Ahogy néztem az ügynökségeket, egyedül a 90 cm alatti csípő a feltétel...:S
Meg van, ahol a 178 cm magasság, de néha elég a 168, a megrendelőtől és az adott munkától függ.
17/20 anonim válasza:
En amiket neztem ott mind 170 centi folott kell lenni. Esetleg katalogus fotozasra vagy hasonlora gondoltal? Mert kifutora tuti, hogy alacsony vagyok. :( Meg amugy kicsit "kover" is, ha a testsulyom nezem 58kg, viszont nem tudom mi nyom rajtam ennyit, mert elsportolo nem vagyok, es kb minden bordam kilatszik, viszont talan a nagy mell is hatrany, de legalabb eredeti.:D
18/20 anonim válasza:
Marmint 58kg az nem sok 170 centihez, csak furan hangzik, ha az ember modellkedni ekkora sullyal,nem? Mondjuk nem tudom, nem vagyok annyira otthon a temaban. Bocsi kerdezo, hogy offoltam.:D
19/20 anonim válasza:
Fotózásra.
Tudok ilyen ügynökséget, akik állandóan keresnek modelleket, Kínában meg Olaszországban futtatják fel őket, az idén ott befutottakat láttam, mindig visszajeleznek a Facebook-on róluk.
20/20 anonim válasza:
Melyik ugynoksegre gondolsz? Neked hany centi a csipod? Te modellkedtel? Mert latom otthonosan mozogsz a temaban, legalabbis otthonosabban, mint en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!