Akiknek ennyire szép, homokóra alakjuk van azok kivetették a lengőbordájukat? Ér az valamit?
Figyelt kérdés
Ez már annyira vékony derékban, hogy átlagosan nem reális szerintem, mert ismerek sok fitneszest, táncost, izmosak, de mégse ilyen az alakjuk.. Vagy Kim Kardashiannak is ilyen, stbstb.
2013. okt. 3. 21:44
1/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a csaj kivetette. A kövér képén is látszik, hogy azért a dereka tekintélyesen vékonyabb a csípőjénél. Szerencsés alkat..:)
2/20 anonim válasza:
Dehogy is!
Ez teljesen reális. És nem kell hozzá izmosnak, valamint szálkásnak lenni. Sőt!
3/20 A kérdező kommentje:
Akkor az ilyenek nagyon szerencsések... És akinek nem ilyen, akkor az mit tud csinálni?:')
2013. okt. 3. 22:00
4/20 anonim válasza:
Első vagyok.
Amúgy igen, a csajnak rohadtjó alakja van.:)
Szerintem a sajátjából kihozni a maximumot, mást nem nagyon lehet..:D
5/20 anonim válasza:
Kb. én is ilyen alkat vagyok, meg még millióan. Ez nem akkora nagy szám szerintem, egészen meg is lepődtem, hogy ennyire nem tartod reálisnak ezt. Ez egy átlag, arányos női alkat.
6/20 anonim válasza:
Pont ilyen alkat vagyok. Ha egy ilyen alakú lány lefogy, akkor pont úgy fog kinézni, mint ezen a képen. De a széles csípője miatt kb. sose hordhat kisméretű nadrágot, vagyis ami a csípőjén jó, a többi helyen lógni fog, ezzel én is annyit szenvedek. Szóval vannak hátrányai is:D
7/20 anonim válasza:
Nem, ez testalkat kérdése, azt tudni kell hozzá, hogy ezek nem 90 cm-es csípők, hanem annál jóval több.:)
Nekem is ilyen van, és a 160 centimhez 100cm, ha 52 kiló vagyok, 108 cm, ha 57.:)
8/20 anonim válasza:
.... szóval nem a derék a vékonyabb, ahogy feltételezed, hanem a csípő tekintélyes.:)
9/20 anonim válasza:
Szintén zenész. Én valahol a kettő között vagyok, az első képnél kisebb, a másodiknál nagyobb. De teljesen ugyanilyen alkat. Alapvetően örülök, hogy ilyen jutott, de azért ezzel is vannak problémák, lásd a #6. válaszoló nadrággondjait. Nálam is ugyanaz a helyzet. :)
10/20 anonim válasza:
En is homokora vagyok...83cm-es a csipom, 58kg mellett. Szoval nem mindig tekintelyes az a csipo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!