Csinálhatom ezt a fogyókúrát tovább?
Figyelt kérdés
14/L vagyok és egy ehhez nagyon hasonló fogyókúrát csinálok.
már letelt a két hét. nagy gond lenne ha folytatnám, persze mondjuk egy egy almával szelet pirítóssal többet? hiányzik belőle valami amire a szervezetemnek szüksége lehet?
2009. nov. 7. 22:45
1/9 anonim válasza:
Hány kg vagy, hogy ennyi idősen fogyózol?
2/9 A kérdező kommentje:
62 kg és 165cm
akkor csinálhatom?
2009. nov. 8. 10:33
3/9 anonim válasza:
Szerintem ebből hiányzik a megfelelő fehérjemennyiség (1-1,5 gramm/testsúlykilogramm)ami fogyókúra idején nélkülözhetetlen. A sok szénhidrát helyett (kenyér, sajt, pirítós...) inkább pl. csirkemellet, vagy fehérjeturmixot egyél. A megfelelő fehérjemennyiség nélkülözhetetlen a sikeres fogyókúrához.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válszat
fehérjeturmixot lehet venni a boltban? vagy én is meg tudom csinálni?
2009. nov. 9. 19:46
5/9 anonim válasza:
A fehérjeturmixot sportboltban tudod megvenni. Arra figyelj, hogy ne aszpartámmal legyen ízesítve, hanem természetes édesítővel. Én ezt iszom most: [link]
6/9 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak:Ő fogyni szeretne nem pedig tömeget növelni.
7/9 anonim válasza:
második hozzászólónak: a sajt is fehérje forrás!
egyél tejet, natúr joghurtot, kefírt, mert ezek nem hízlalnak, nem alakulnak át zsírrá, hanem az izomra kellenek.
8/9 A kérdező kommentje:
szóval
szerintetek ha ezt így csinálom tovább, a szervezetem mindent megkap a fejlődéshez?
2009. nov. 13. 20:21
9/9 anonim válasza:
100 gramm Trappista sajt tartalmaz: 381 kcal,
27,7g fehérje, 28,1g zsír, 1,6g szénhidrát. Ezért nem ajánlatos sok sajtot fogyasztani fogyókúra idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!