Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet? Esetleg beteg...

Mitől lehet? Esetleg beteg vagyok? Csak fogyok és fogyok.

Figyelt kérdés
Nyáron kicsit diétáztam és 58 kilóra lefogytam 173 centimhez. Aztán elkezdtem ugyanúgy enni mint előtte, mert rájöttem , hogy felesleges fogyókúrázni. Csodálkozva vettem észre pár hét elteltével, hogy 55 kiló vagyok. Arra számítottam, hogy több.Aztán felálltam most egyik nap a mérlegre, és 53-at mutatott..Miért vagyok egyre kevesebb??Mikor úgy eszem mint mikor anno tartottam a súlyom??173/53 szerintem már kevés. segitsetek. Szerintetek elmenjek vele orvoshoz?
2009. nov. 7. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, menj csak. Abból még senkinek nem lett baja, h kivizsgálták.
2009. nov. 7. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg igen, de nem biztos. Lehet, hogy az anyagcseréd gyorsult fel egy kicsit. Figyeld magad, nincsenek-e betegség-tüneteid, fájdalmaid, alszol-e rendesen, van-e étvágyad, stb. Próbálj egy kicsit kalóriadúsabb élelmiszereket fogyasztani.
2009. nov. 7. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
alszol rendesen? a kialvatlanságtól drasztikusan lehet fogyni (NEM tippeket adok kedves olvasók)
2009. nov. 7. 17:38
 4/6 anonim válasza:
100%
Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz! Ha nem gyorsult fel az anyagcseréd, akkor lehet hogy betegség áll a háttérben. Egy alapos kivizsgálás amúgy sem árt senkinek, de ezzel nem szabad játszani. Tapasztalatból beszélek.
2009. nov. 7. 17:39
 5/6 anonim válasza:
100%
Csak diétáztál, vagy rásegítettél valamilyen csodaszerrel is a fogyásra? A drasztikus diéta (koplalás) is kialakíthat olyan betegségeket amelynek utána ez a hatása. Mindenképpen menj orvoshoz!!!
2009. nov. 7. 17:57
 6/6 A kérdező kommentje:
milyen betegségeket? amúgy..semmi csodasze nem volt.
2009. nov. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!