Mennyit kéne híznom, egyáltalán kell? (kép)
Figyelt kérdés
sokan mondják hogy fú milyen vékony vagyok meg minden..de igazábol körüllöttem annyian vannak akik vékonyabbak nálam ilyyen 2-3 kilókkal is és nekik nem mondogatják..szóval kb mennyit kéne híznom,hogy többet ne a súlyommal "foglalkozzanak"? meg úgy igazábol a combom szerintem nem is vékony,sokaknak jóval vékonyabb..szóval nemértem.
2013. szept. 26. 22:18
31/41 anonim válasza:
Ne haragudj, de hogy mutatna, ha felszedne most tisztán 10 kg zsírt?:)
És ha felszedne 10 kg-t, aminek a fele izom..?:) Bomba alakja lenne.
32/41 anonim válasza:
A menstruáció a sanyarú éhezés mellett maradhat el.. Egészséges táplálkozás melletti egészségesen alacsony testzsír esetén nincs ilyen.. Akkor van, ha valaki azért vékony, mert keveset is eszik. Jaa, az ember az utóbbi évmilliókban mindig arra törekedett, hogy sokat tudjon enni.. nem érdemes elkezdeni olyan trendeket követni, amik jelentős kalóriamegvonással járnak, és akkor nem lesz gond..
33/41 anonim válasza:
A videóban lévő csaj undorítóan férfias!
34/41 anonim válasza:
Szerintem ne másoknak akarj megfelelni,csinos vagy így is. Vannak husik,csontik,izmosak és átlagos alkatú emberek,mindenki más és senkit nem kell leszólni ha természetesen olyan,amilyen és nem azért mert halálra zabálja / halálra diétázza / halálra edzi magát. Ha nem sportolsz,akkor azt azért kezdd el,heti 3-4x 1 óra valami amit szeretsz és szívesen csinálsz illetve étkezz egészségesen (annyit amennyi jól esik). Ha pedig hízni akarsz,akkor azt is normális,tápláló kajákkal tedd,ne mekis szutyokkal meg csokival :)
35/41 anonim válasza:
Szerintem ha változtatni akarsz a testeden akkor változtass.Nem másokért kell csinálni hanem magadért.Én tudom milyen ez.Nekem is mindig mondogatták hogy jó lenne ha felszednék pár kilót.17éves koromban 175 centi és 60kg voltam és eldöntöttem hogy meghizok magamnak akartam megmutatni hogy képes vagyok rá.1 éve járok kondi terembe és már vagy 15 kilot felszedtem pedig nem hittem hogy sikerülni fog.Én azt ajánlom hogy kezdj el kondizni és egészséges táplálo fehérje dus ételeket enni mert rád férne pár kilo izom
36/41 anonim válasza:
nekem miért nem jelenik meg a fotó? :-(
37/41 anonim válasza:
Nebassssz hogy te nem látod a csajt? D:
39/41 A kérdező kommentje:
Bocsánaat hogy csak most irok vissza,de köszönöm a válaszokaat,majd megpróbálok izmosodni meg nem zsírban felszedni:D
Köszönök mindent!:)
2013. okt. 2. 23:35
40/41 anonim válasza:
tényleg nem kell, tökéletes vagy így!!:) (6os:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!