Mennyit kéne híznom, egyáltalán kell? (kép)
sokan mondják hogy fú milyen vékony vagyok meg minden..de igazábol körüllöttem annyian vannak akik vékonyabbak nálam ilyyen 2-3 kilókkal is és nekik nem mondogatják..szóval kb mennyit kéne híznom,hogy többet ne a súlyommal "foglalkozzanak"? meg úgy igazábol a combom szerintem nem is vékony,sokaknak jóval vékonyabb..szóval nemértem.
TaplalkozasHarcmuvesz most szeretnék izmosodni,járok kondizni és eljárok futni is:D és van,persze:)
egyébtként 17 éves vagyok.köszönöm a válaszokat:)
#10: min estél át? miről beszélsz?
szerintem a bioszszertárban samu is sokkal szekszibb, mint te
+10 kg-val emberibb lenne a külsőd
17 eves vagy? Egy rosszul taplalt 13 evesnek nezel ki, nagyon gebe vagy! Legalabb plusz 5 kilot erdemes lenne felszedned, hogy ne csontvaz, hanem emberi alakod legyen. Mondjuk valami ilyesmi:
Én amikor anorexiás voltam így néztem ki.
Bocsánat, de akiknek ez tetszik, huuhaa....
Nem téged akarlak kritizálni, de baromi vékony van, úgy nézel ki mint egy éhező, alultáplált, a combjaid, jesszus.
Nagyon vékony vagy, nem vagy szép, minimum szerintem 5-10 kg val jobban néznél ki, a csontjaid kint vannak, ez nem szép, semmi nőies alakod nincs csak simán vékony (csonti) vagy. Emelt, minőségi étkezés és sport, és sportos nőies formád lesz.
Lehet pontozni de akkor is rettentően vékony vagy és nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!