Most lesz egy hónapja, hogy elkezdtem-nem eszem édességet, tésztát, kenyeret és más pékárut, rendszeresen futok és úszok. Mikor kell látszania? Mennyi idő alatt megy le 10 kg ezzel a módszerrel?
Ha normálisan eszel, akkor havi 2-4 kilót fogyhatsz, 10 kiló pedig 10-20 hét alatt mehetne le, körülbelül.
De ez ugye több mindenen műlik, számít hogy jut-e glutén a szervezetedbe, tejfehérje jut-e, mennyi cukor és keményítő kerül elfogyasztásra, ezekre hogyan reagál a szervezeted. Edzésnek ugye semmi különöset nem csinálsz, ami segítené az egészséges anyagcserédet, hormonrendszeredet. Az úszás éppen átmozgat, a futás kicsit a lábadat edzi, de jobban 'koptatja'. Tehát bizonyára sok mindenen tudsz még javítani, és akkor szép eredményed lesz !! :)
ezt a TH-t nem lehetne elnémítani ?
ez borzalom,hogy ez miket írkál,
( " jut-e glutén a szervezetedbe")
jut baz+
Hát utolsó, az nem túl szerencsés. Kérdezném hogy patkányméreg jut-e a szervezetedbe, de azt általában tudják az emberek hogy el kell kerülni. A búzafehérjével viszont valamiért nem vigyáznak, megvan az oka hogy miért.. nevelik belétek, hogy ez biztonságos és jó, nos ezért fogtok szo.pni rendesen. Annak én szerintem csak örülök, ha te szép lassan megdö.glesz, de most a Kérdezőn van a hangsúly, na segítsünk már nekije ;)
Baz+, gyökér.
Káposztásmegyeren vagyok, 4. kerülset Budapesten. Szeretnéd hogy 'elhallgassak' ? Gyere, öreg.
Oké, gyere Öreg, tüntess el ha esetleg zavarlak. Ki gátol benne? :))
Máskülönben pedig a kutya befogja a száját és nem morog, mert pofán lesz rúgva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!