Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kövérek meddig élnek?

A kövérek meddig élnek?

Figyelt kérdés
Hány éves korig élnek általában a nagyon kövér emberek (100 kg felett)?

2013. szept. 23. 21:57
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én nő vagyok, 172cm, 123kg 34 éves és teljesen egészséges. A mindennapi mozgásban nem korlátoz a súlyom, de most már nagyon zavar, hogy ekkora vagyok. Szerencsére nem az elfolyós hájas vagyok, így nemis a kinézetem miatt zavar, hanem a betegségek rizikófaktora nagyobb. Félek az esetleges szívinfarktustól és a magas vérnyomás, cukorbetegség rizikófaktora is magas illetve károsodik az érrendszer attól, hogy háj van körülötte és nyomja valamint sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az ízületek. Elélhetek én is 100 éves koromig is, de fájni fognak az ízületeim, nehéz lesz a légzésem stb. Teljesen igaza van annak, aki azt írta, hogy elélhet akármeddig egy kövér ember, de minek, ha nem olyan életet élhet, ami jó?
2017. febr. 23. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!