Szerintetek kéne fogynom? (kép)
2013. szept. 22. 22:20
11/17 anonim válasza:
Nini , egy zsíros malac ! decemberben vágás?
12/17 anonim válasza:
csak az előző miatt írok: szerintem most még rendben vagy, de úgy tűnik fenékre/combra hízol ... sportot neki
13/17 anonim válasza:
Igen, én is a szabásokat szoktam figyelni, de én nekem valahogy nem sikerül találnom gatyát.
Én 166 és 56kg vagyok, én 50-nel érezném jól magam.
14/17 anonim válasza:
Ha akarod egy 5ös lemehet, nem sok az. Amúgy nekem ami csodát tett a combommal úgymond, az a biciklizés.:)
15/17 anonim válasza:
Fogyni nem kéne,fenékre erősíteni azt igen...:)
16/17 anonim válasza:
Nem kell fogynod, de alakítani lehetne a "testformádad" az alapok nem rosszak. ;)
17/17 anonim válasza:
Mielőtt elolvastam volna a válaszokat, nekem is az fogalmazódott meg, hogy max. csak 5 kg-ot kellene fogyni, a hangsúlynak inkább a sporton kellene lennie, amúgy nem rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!