Szerintetek kéne fogynom? (kép)
2013. szept. 22. 22:20
1/17 anonim válasza:
A fenekedet szemből hogyan kellene látnunk?
2/17 anonim válasza:
egy kicsit:) 5kg szerintem elég, de nem vagy vészes:)
3/17 anonim válasza:
mindjárt kommentelem a másikat is, csak meg kell csinálnom a képet!
6/17 anonim válasza:
látszik hogy te olyan vagy aki csak a lábára hízik. ne fogyókúrázz szerintem hanem erősíts lábra. com és fenékerősítő gyakorlatból van egy csomó, ha olyanokat rendszeresen csinálsz látványos eredményt érhetsz el vele:)
7/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen! tudsz ajánlani esetleg valami konkrét videót/ honlapot, akármit, ahol ilyen gyakorlatok vannak?
2013. szept. 22. 22:41
8/17 anonim válasza:
Nekem is ilyen alakom van. Comb és fenék nagyobb, de a derék karcsú.
Szerintem egy 5kg igen de úgy hogy tornázol, mozogsz mellé és akkor feszesebb is leszel.
Amúgy te találsz magadra gatyát?
9/17 A kérdező kommentje:
kb 160-162 cm vagyok és nagyon rég mértem mert elromlott a mérő, de kb 52-56 kg között lehetek valahol..
amúgy, találok gatyát, van amilyen szabás nem jó egyáltalán,de van ami simán jó.. szabásfüggő..
2013. szept. 22. 22:48
10/17 anonim válasza:
Az én "világomban" nem vagy kövér, nem nagy sem a feneked, sem a combod. De ha te saját magad elégedetlen vagy vele, akkor valami mozgással/sporttal formáld, ahogy valaki ajánlotta - fogynod nem hinném hogy szükséges lenne.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!