Valaki segítsen már kivagyok nagyon, hogyan fogyhatnék le 15 kilót még télre? Kép privibe
Figyelt kérdés
72 kiló vagyok most és 15öt szeretnék leadni.
Arra az étrendre gondoltam amit tudnék tartni fogyás után is ez nem más mint leirom:
R: meg eszek egy szendvicset
T: valamilyen gyümölcs ált. alma vagy körte
E: nem szoktam mert nem vagyok menzás
ha hazaértem akkor eszek 15-16 fele .. ott mindig valami diétás tehát csirkemell, hús, néha rizs főzelék egy tállal vagy saláták gyümölcsök tojás. tehát probálok nem enni tésztás,csokis,cukros lisztes dolgokat kerülöm!
Inni vizet szoktamvagy teát.
mozogni: heti 4x szobabicikli 40-50 perc között+ha van kedvem 30-45 percet erősitek a fenekemre combomra.
Ha elkezdeném Igy akkor mikkora látszodna meg az a 15 kilo minusz?
2013. szept. 21. 09:35
1/4 anonim válasza:
énis 15-20 kilot szeretnék mert már nem birom......
3/4 anonim válasza:
Reggelire szendvics, tízóraira gyümölcs... és így délre meg is van a napi optimális szénhidrát meg cukormennyiség, a többi meg pluszba megy. Ha hetente 1x-2x betolsz egy sonkás kenyeret, az oké, de ne ezt edd minden reggel, mert akkor nem fogsz fogyni. Egyél müzlit, tojást, sonkát, húst, kefirt, olyan sok a lehetőség... Az alma helyett meg mondjuk banánt... de lényeg, hogy változatosan étkezz, délelőtt is. Ja, és ne 3-4 óra fele egyél utoljára, sőt, ne is 6-kor... ha véletlenül valaki ezzel ijesztgetne, felejtsd el. 2 órával lefekvés előtt, könnyűt.
4/4 anonim válasza:
JJJA, és nem akkor erősítesz a combodra meg a fenekedre, amikor kedved van, hanem minden nap. Már amennyiben le akarsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!