Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le tudnék így fogyni? 15/L

Le tudnék így fogyni? 15/L

Figyelt kérdés
Lehet úgy fogyni, ha nem eszek kenyeret és péksüteményeket? A krumplit, rizst vagy tésztát nem tudom teljesen elhagyni, ugyanis menzás vagyok, és ott majdnem mindig ez van, és ha nem akarok éhen halni attól a miniatűr húsmennyiségtől, amit adnak, muszáj ennem a köretből is. Reggelire általában zabkását, vagy kukoricapelyhet (tejjel) eszem, bonyolult kaját elkészíteni nincs nagyon időm, mert rohannom kell a buszra. Tízóraira általában gyümölcs, esetleg egy müzliszelet. Ebédre a már említett menzás kaja (minden nap sós kaja van, hús vagy főzelék, szerda kivételével, amikor tészta vagy kalács). Az utóbbiakból nem szoktam sokat enni, ink odaadom másnak. Az uzsonna az változó, van, hogy nem eszem semmit, van hogy elrágcsálok egy répát, vagy ilyesmi. Vacsorára, ha van lehetőségem, összecsapok magamnak egy salátát csirkemellel, ha nincs, akkor rántotta, főtt tojás, vagy esetleg virsli. Mellette igyekszem minél többet mozogni, heti 3-4-szer. 5-6 kilót szeretnék így fogyni, most 60-61 vagyok, és 168 centi. Sikerülhet? Ha igen, mennyi idő alatt?

2013. szept. 20. 13:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És már nincs olyan borzalmasan sok felesleg már rajtam. 3 éve pl 62 kg voltam és 158 cm... Mindenki mondja, hogy jol nézek ki, most, hogy fogytam, meg minden, de azért még szeretnék leadni valahány kilót mert nem érzem magym teljesen jól a bőrömben.
2013. szept. 20. 15:47
 12/17 A kérdező kommentje:
*magam
2013. szept. 20. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Értem. Azt is érdemes átgondolni, hogy probléma-e ha reggelit kihagyod és utána nappal többet eszel.

Több étel több vitamint, hasznos tápanyagot is jelent, ha zöldségeket és húsokat tudnál enni.

2013. szept. 20. 16:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Épp az van, hogy nem nagyon van lehetőségem. De azt a reggelit tényleg ki fogom próbálni, 10 perc alvás +- nem jelenthet sokat :)
2013. szept. 20. 16:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Meg az is gond a nemreggelizéssel, hogy elég sűrűn vannak migrénrohamaim, és ahogy megfigyeltem, leggyakrabban olyan napokon lettem rosszul, amikor nem reggeliztem, vagy az előtte levő napokon hülyeségeket ettem. Valójában ezért kezdtem rendesebben táplálkozni, mert a neurológus is mondta, hogy így ritkábban lesznek rohamaim, sőt az is lehet, hogy teljesen elmúlik. És azóta, hogy valamennyire figyelem, mit eszem, nem volt migrénes fejfájásom (kopp-kopp)
2013. szept. 20. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Gluténmentes táplálkozással nagyon sokan tapasztalták a migrén elmúlását. Ezért is inkább rizs és kukorica semmint búza (tészta) vagy zab (enyhén szennyezett).
2013. szept. 20. 16:48
 17/17 A kérdező kommentje:

A tésztával nem lesz gondom, amúgy sem nagyon szeretem, a zabkása már nagyobb probléma, de valószínűleg megleszek anélkül is... vagy legalább is ritkábban fogom enni.

A kukoricapehely amúgy egészségesebb, vagy ugyanolyan rossz?

2013. szept. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!