Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tud, hogy szerezzem...

Nem tud, hogy szerezzem vissza az eredeti súlyomat? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
67kg voltam amikor várandós lettem, most másfél év után 75kg vagyok. Mindennap tornázok egy órát, kétszer eszek egy nap. Reggel:teljes kiőrlésű kiflit, és délután 2-3kor eszek legközelebb, főt ételt de keveset. Ha megéheznék reggeltől délutánig akkor egy almát eszek. Szóval nagyon keveset eszek, folyadékként reggel egy kávét, napközben csak vizet iszok. Nem tudom, mit csináljak még!? Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
2013. szept. 19. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
és mindezt amit leírtál mióta csinálod?
2013. szept. 19. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Talán fejezd be ezt a marhaságot!

Az éhezéssel csak az anyagcseréd lassul le, nem fogysz tőle jobban.

5-ször egyél, de alkalmanként keveset!

Utoljára lefekvés előtt 2-3 órával.

Az egyszerű szénhidrátokat teljesen mellőzd (tészta, liszt)!

Egyél sok fehérjét (főleg fehér hús)!

Sok zöldséget mellé.

Tingli-tangli torna helyett gyalogolj tempósan vagy kocogj!

2013. szept. 19. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó nagyon jól írta, bár én nem tartom tingli tanglinak amit csinálsz, én is aerobiccal fogytam.
2013. szept. 19. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Az aerobic oké, de a torna nem feltétlenül azt jelenti.

A pulzusnak a zsírégető tartományban kell lennie a "torna" alatt, hogy a fogyás szempontjából eredményes legyen.

Lábemelések, hasizmozás, karlendítések ehhez nem elegendők.

Persze azok is jók, de nem elsősorban a zsír lepucolására.

2013. szept. 19. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy a napi egy óra tornán kívül mennyire mozgásszegény az életrended, a mozgásszegény élettől nagyon lelassul az anyagcsere.

Én pl. kifejezett sportként hetente kb. 4-5-ször futok intenzíven 3 kilométert, bringázni 10-30 között időmtől függően (40 perc - 1,5 óra ez egy nap), de irodai munkát is próbálom minél több mozgással gazdagítani (lépcsőzök, akkor is átjárok kollégákhoz ha szóban vagy e-mailben le lehetne tudni a dolgokat, ez napi kb. 2-3 óra izgés-mozgás, ami munkám hatékonyságát igazából nem növeli, de eladhatóságában, kapcsolati tőke építésében megtérül.)

Ja és a munkahelyi stressz is jó a fogyáshoz, de ezt nem ajánlom. :)

2013. szept. 19. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokkal többet én se tudok hozzáfűzni. Naponta egyél többször, keveset, iktass be minél több zöldséget -és bárki bármit is mond- gyümölcsöt, rengeteg folyadékot, lehetőleg vizet. Fogyáshoz az un. kardioedzések a legjobbak, pl. futás vagy úszás. A lényeg, hogy hosszan csináld, folyamatosan. Én pl. heti 3-szor, 4-szer futok 1 órát. Ugyanis a szervezet kb. 20 perc mozgás után nyúl a raktáraihoz.
2013. szept. 19. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Először is, tanuld meg helyesen ragozni az igéket.

*eszem; *iszom

2013. szept. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!