Suli mellett mégis hogy mozogjak?
4 éve heti 3x 40 percet szobabicikliztem. Most viszont heti 2-3x fél 5-re érek haza. Utána még eszek, stb, 5-re megvagyok.
A többi napokon fél 4-re érek haza, 4-től vagyok használható, azokon a napokon még oké..
Pénteken már hulla vagyok, csak aludnék..
Szombat-vasárnap kilőve, mert a barátommal vagyok, és akkor csak nem állok neki biciklizni.
Na és ehhez még be kéne illesztenem a 3 biciklizést meg tanulnom is kéne. Az napi 2 óra lenne minimum..
Fél 8-tól meg már megyek fürdeni, utána már nincs időm.
Hogy oldanátok meg? A héten még egyszer sem volt rá időm, és most állok neki tanulni...
Allataimmal foglalkozok.
Ebbol semmiert sem engedek.
Ez max a fb-on szokás.
Persze, majd nyilván lefényképezem magam 130 kilósan, hogy ajd 4 év múlva mutogassam magam fórumokon.
Álomvilág.
Nem nagyon érdekel, hogy elhiszitek-e, tehát ha lenne ilyen képem, akkor se tölteném fel.
Ne szapuljátok. Mindenkinek nehéz..
Napjában 10-10 perceket is lehet edzeni, vagy 1-2 perceket (lásd 'GTG edzés' )
Vagy egyben 20 perc alatt már át lehet mozgatni a testet. Vannak szerintem alternatívák, és most nem ilyen jógára gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!