Hogy értessem meg a családommal, hogy mennyire nem jól esik, hogy cseszegetnek a súlyommal?
Vágj vissza!
Mutasd meg nekik, hogy le tudsz fogyni és fogyj le!
Legyen neked jobb tested, mint amilyen nekik van és cseszegesd vissza őket.
(Nekem bevált, igaz nem a családommal volt bajom, hanem néhány kollégámmal, már 4 éve olyan jó érzés, amikor irigykedve néznek rám...)
Szegény, az elég kellemetlen.
Engem úgy sose piszkáltak emiatt. (mostani súlyomhoz képest +23 kg feleslegem volt, és -2cm magasságom)
Amikor elkezdtem akkor fogytam 7-et, és anyukám azt mondta, hogy jó még fogyjak 3-at és akkor elég..:D
Én azt sokkal jobban utáltam, hogy LÁTJÁK hogy kövér vagyok, TUDJÁK hogy fogyózom, és akkor apám hazaállít fél 10kor, hoz valamit, és hív hogy egyek egy kicsit. Na ez a másik véglet.:)
De 15 kg amúgy annyira nem vészesen sok... Tényleg megmondhatnád, hogy állíthatnának egy kicsit magukon, mert te is tisztában vagy vele.
Apukám volt hogy cseszetett a súlyommal. Egyszer nagy komolyan megkérdeztem tőle, hogy mit gondolsz én nem tudom, nem látom?? Nem érzem azt a plusz 15 kilót? Nálam jobban senki nem tudhatja. Akkor lenyugodott.
Amikor meg lefogytam akkor meg azt utáltam hogy mikor egy jobb falat a számba került akkor meg figyelmeztetett a súlyomra és nehogy visszahízzak.Egyszer jól kiosztottam és megmondtam hogy saját magával foglalkozzon, és még pár kedvességet. Azóta érti a lényeget.
Rajtam is volt kb 10kiló felesleg, sokszor rám is szóltak hogy mennnyit eszek meg hogy híztam, aztán mikor elkezdtem fogyózni, kiakadtak rajta és tömni akarták belém a kaját meg nem engedtek elmenni edzeni pedig ugyanúgy néztem ki de bezzeg akkor azt mondták, milyen vékony vagyok...
Az a másik véglet ismerős, múltkor a szüleim este negyed tizenegYkor jöttek haza a városból, és hoztak nekem egy McChicken menüt(mcchicken burger+nagy burgonya) Fantával, és azt kellett megennem az éjszaka közepén. De utána tényleg meggyőztem őket hogy kövér disnó vagyok és lefogytam de azóta is piszkálnak. Ez sajnos sokszor így van. :(
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!