Leírom az étrendem, és hogy mit szoktam sportolni, a segítségeteket abban kérem, hogy ha emellett elkezdenék sportolni keménye (bb) en akkor észrevehető lenne az alakomon?
Reggeli: 1-2 szelet barnakenyér vékonyan vajjal, sonkával és uborkával vagy valamilyen zöldséggel.
Tízórai: ugyanez, csak kevesebb, esetleg ha nem vagyok éhes nem eszek csak suliban (ugyanezt).
Ebéd: ami van itthon, de ha maradt egy napról valami hús akkor az valamilyen körettel (rizs,zöldség), ha tésztaféle amit ritkán eszek akkor abból kevés(nem is szeretem).
Uzsonna: valamilyen gyümölcs, esetleg olyasmi mint a tízóraim.
Vacsora: valami könnyű, van hogy nem is eszem, mert nem vagyok éhes.
Édességekről próbálok leszokni, nehezen de valahogy kibírom, hogy 1-2nap ne egyek édességet, de ha eszek is akkor max. egyet naponta.
Amit sportolok: ha jó idő van kimegyek focizni,futni,biciklizni.
Az édességről sajnos muszáj leszokni, de anya szokott nekem csinálni mézesdiósmandulásmazsolás valamit. 2 kiskanál és nekem elvette a kedvem az édességtől 1 hétre:D
Próbálj meg kondiba járni, (ha időd/pénztárcád engedi) sokat segít, ha nem csak akkor mész mikor jó idő van. Ott tudsz futni, lépcsőzni, esetleg rendesen súlyzózni kicsit.
Sok sikert
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!