Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma olvastam egy érdekes...

Ma olvastam egy érdekes cikket amiben az állt, hogy ey hapi 12,5 kilót fogyott, pedig ún. szemét kajákon élt, gyorséttermi ételeken stb. Csupán a mennyiseget szabta meg, pl 1egész pizza helyett 2 szelet pizza. Tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés
Ez valóban lehetséges? Olyan válaszok érdekelnek akiknek van ebben tapasztalatuk, esetleg ismernek valakit aki ilyen dietat követett és mégis sikerült neki. Szerintem akár lehetséges is...

#diéta #fogyás #gyorséttermi #szemét kaja
2013. szept. 14. 12:40
 1/9 Sinead ***** válasza:
Lehetséges az a 12,5 kiló, csak az időintervallumot nem adtad meg. Pár hét alatt hülyeség ennyit leadni, de kalóriaszámlálással akármilyen kaját fogyasztva lehet fogyni. [link] Ha 500 kcal-al kevesebbet fogyasztasz, akkor heti fél kiló mínusszal számolhatsz.
2013. szept. 14. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Nincs ilyen... És ilyen diéta nem is létezik, ezt koplalásnak nevezik. Ráadásul lehetetlen egy nap ennyit fogyni.
2013. szept. 14. 12:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Fuh azt látod nem tudom mennyi volt
2013. szept. 14. 12:59
 4/9 A kérdező kommentje:
De pl ha en egész nap mondjuk 2 kakaós csigat eszem, mert mondjuk akkor nem lepem túl a kaloriakeretem akkor nem hizok? Most itt nem a változatossag a lényeg hanem a túllépés...
2013. szept. 14. 13:28
 5/9 Sinead ***** válasza:
Ha egész napra 2 kakaós csigával akarsz jóllakni, nem fogod jól érezni magad. Az én szervezetem kb 2700 kcal-t igényel, 2200-al fogyhatnék fél kilót. 1200 kcal-nál kevesebbet enni öngyilkosság.
2013. szept. 14. 13:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké, te tegyük fel, annyi elég.
2013. szept. 14. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha annyit akarsz csak enni, az anyagcsere belassul, es hiaba fogysz le, hiszen valamikor ugyis elkezdesz majd tobbet enni megint, es akkor a szervezeted mar sokkal kevesebbet fog igenyelni igy ugyanolyan regi etkezes mellett tobb fog vissza jonni. Szoval persze fogy az ember igy is csak kerdes meddig tart.
2013. szept. 14. 14:46
 8/9 Sinead ***** válasza:
[link] itt a cikk. 10 hét alatt dobott le 12.1 kilót, akkor az 1 hét alatt 1.21 kiló. Egy kicsit extrém, én 0.5-0.75 kg/hét fogyásnál többet nem mernék bevállalni.
2013. szept. 14. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
A gond h nem tudjuk mennyit evett elotte, milyen magas, hany kg volt, sportolt e elotte. Es hosszutavu egeszsegugyi kovetkezmenyekrol sem irnak, ha valaki igy etkezik eveken keresztul. Szal ez ilyen amcsi maszlagnak tunik.
2013. szept. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!