A csirkepörkölt egészséges vagy egészségtelen?
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 19:05
1/6 anonim válasza:
Minden étel egészséges, ha mértékkel eszed.
2/6 anonim válasza:
1. állítás alaptalan.
Csirke = hús, ha nem mérgezik meg akkor jó étel. hús, zöldségek, fűszerek jók.
3/6 anonim válasza:
Ahogy én csinálom úgy egészséges és még diétás is. :)
Csirke sovány hús, hagyma és fűszerek teljesen rendben vannak. Én kókuszsírt használok és mivel icipici kell, ha az ember teflon vagy kerámia bevonatos edényben készíti, pláne teljesen OK. :)
4/6 anonim válasza:
Nem mintha a legtöbb embernek bajt okozna az, hogy a hús lipideket, azaz igen alapvető és fontos sejtalkotókat tartalmaz.
5/6 anonim válasza:
én eszem fogyókúra alatt is... köretnek uborkát eszek mellé.. szerintem úgy nincs vele semmi gond..
6/6 anonim válasza:
Ha a nagyipari agyon gyógyszerezett tápozott csirkét veszed az elég káros, a tanyasi "boldogan kapirgáló" csirke sokkal egészségesebb. Ez igaz minden tojás, hús, illetve tejtermékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!