Hétfőtől oktoberig csak folyadékon szeretnék élni. Látványosan fogok fogyni?
simán lefogsz fogyni,és nemcsak izomból,
barátnőm is így dobott le 10 kilót,és semmi baja sem lett,
-ő tejet,kakaót,stb is ivott rendesen,
Hát ez jó, 10 kg-ot 2,5 hónap alatt adott le valaki úgy, hogy csak folyadékon élt????
Ez most komoly? Ennyit úgy is le lehet adni, hogy normálisan étkezel, és akkor legalább nem vagy annyira kitéve a jojo-effektusnak.
6 hét alatt fogytam 7 kg-ot, úgy, hogy egy percig sem voltam éhes, még sütit ettem párszor (igaz csak keveset), mert éppen olyan alkalom volt, úgyhogy nem is érzem, hogy diétázom. 2-3 "nehezebb" napom volt eddig a premenstruációs hülyeségek miatt, akkor jobban kívánom az édeset, meg úgy alapból a kaját.
Szóval ha csak ennyi eredménnyel kecsegtet a dolog...hát hagyd a fenébe. Az emberi szervezet egyébként is főként szilárd táplálékok feldolgozására lett kitalálva, hónapokig folyadékon élni, ez nem szolgálja semmiképp sem az érdekét. Hetente tarts egy léböjt napot és kész, az legalább egészségesnek tekinthető és még értelmét is látom, párszor én is csináltam pár éve....
És azt gondolod, hogy 3 hét alatt 10 kg az zsírból meg le? :D
Hajrá....ennek semmi értelme nem lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!