Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem tegnap? (többi lennt)

Sokat ettem tegnap? (többi lennt)

Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit lefogyni(5-6 kg),nem tartom magam semmilyen diétához,csak igyekszem keveset enni,és minden nap felülésezek meg egyéb torna gyakorlatokat csinálok.Tegnapi kajám : reggelire 1 vajas zsemle,ebédre egy kis kocka mexikói rakott zöldség vagy mi (alul rizs,aztán zöldségkeverék,pörkölt,tetején tejföl és kis reszelt sajt) tenyérben elférne az a kocka rakott cucc és kb 4 cm magas.Vacsira megettem 1 konzerv barackot.Így a végére leírom megint,hogy minden nap reggel és este tornázok,és keveset eszek (legalább is igyekszem).Szerintetek így fogyni fogok?Előre is köszi a válaszokat.

2013. szept. 6. 10:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy 162 cm magas vagyok és 51 kg.
2013. szept. 6. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:

1 konzerv barack - Szerintem felejtsd el... Rengeteg cukrot beletesznek.

Szerintem könnyebben menne, ha számolnád a kalóriákat. Így első ránézésre nem sok (a barackot leszámítva), de arányaiban sok a szénhidrát, kevés a fehérje. Ajánlom a sovány túrót, csirkemellet, halat, mint alacsony kalóriás fehérje forrást.

Valamint a felülés helyett inkább járj el futni, mert hosszútávon nem tesz jót a derekadnak.

2013. szept. 6. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:

"Valamint a felülés helyett inkább járj el futni, mert hosszútávon nem tesz jót a derekadnak."

Meg semmi értelme, mert helyi izomégetés nincs, szikszpekked meg nem lesz felülésezéstől.

2013. szept. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!