Kb. Mennyi idő amíg sikerül átformálni egy testalkatot? Idén még sikerülhet?
Úgy 8 kilót szeretnék leadni és formásodni - úgy mond szebb csípőt, popsit és lábakat szeretnék.
Idén még összejöhet? Aki tud az írhatna sportokat lábformálásra, mert mindenhol a futást olvasom , de én nem futhatok. Mástól viszont nem tiltottak el, szóval jöhet bármi :)
kb. 1év, genetikától függően
legjobb alakformáló a testépités
A testALKATOT nem tudod átformálni, az adott.
Az alkaton belül az ALAKOT pedig attól függ, hogy mennyire intenzíven dolgozol rajta, pár hónap - egy év körül, szerintem.
Alkatot tényleg nem tudsz, az genetika, körte, alma, homokóra stb. Ezen nem tudsz változtatni.
Erősítő edzéseket végezhetsz, attól formásodik, feszesedik a test. Egyél mellé megfelelő minőségű és mennyiségű fehérjét, hogy tápláld az izmokat. Ami neked kell, a guggolás és a kitörés, popsira és combra kiváló.
Itt egy comb edzés terv: [link]
Vádli gyakorlatok: [link]
Női edzés terv: kezdő és haladó szinten:
De ne csak a lábadat formáld, teljes testes edzést is iktass be, vagy egyik nap felső, másik nap alsó testes edzés legyen.
ez teljesen egyéntől függ. az agyad feletti kontrollodtól, genetikádtól, akaraterődtől, stb.
én viszont a helyedben inkább csak átformálnám, nem arra mennék, hogy leadjam. ha edzel, akkor a zsír egy része lebomlik, és rögtön át is alakulhat egy része izommá. persze ne nagyban gondolkozz, ezek molekuláris szintek, de ha teljes akarattal edzel, akkor akár 2-3 hónap alatt átalakíthatod a tested formásabbra, vékonyabbra, viszont lehet, nem fogysz semmit -> ugyanis a tested zsírtartalma jelentősen csökken, de az izom meg több lett egy kicsivel. de az izom alapjában 10szer nehezebb a zsírnál, szóval lehet súlyt nem vesztesz, de erőt és egészséget nyersz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!