Szeretnék fogyni kb 10 kg-ot, van valami jó tanácsotok, hogyan sikrülhetne?
Mozgás + diéta.
És ne akard, hogy 10000-szerre is valaki a szádba rágja.
Keress rá a gugliban a fogyókúra szóra.
Az első hozzászóló vagyok. Egye fene, beírom és a gugliba (ahogy SEGÍTENI PRÓBÁLTAM), néhány találat az első-második oldalról.
Esetleg ezeket elolvassam és a lényeget kijegyzeteljem neked?
Szerintem te nem akarsz fogyózni, mert egyszerűen nem is érdekel a téma, lista vagy utánanézni is.
Még mindig az első vagyok :)))
Rossz emberismerő vagy, mert rendkívül segítőkész ember vagyok, a nejem is mindig csesztet, hogy ne legyek már ennyire rendes, de tényleg :)
Na, jó: a nejem is állandó fogyókúrában van, kb. 20 kilótól szabadult meg az elmúlt fél évben.
- heti 3-4x: szobabicikli. 35-40 perc, 130 körüli pulzussal. Napkoözben is többet próbál mozogni, kocsiról átszokott biciklire vagy gyalog megy, nem lusta lépcsőzni az emeletre stb.
- étkezés: no édesség! Erről volt a legnehezebb leszoknia, mert édességfüggő volt. De sikerült neki. Igazából nem változtaott gyökeresen az életmódján, szinte ugyanazt eszi, mint előtte, csak kevesebbet mindenből, pl. krumpli helyett inkább kevés rizs, vitamint szed, SEMMI nasi, még a tévé előtt sem, nagyon sok vizet iszik, naponta 3 csésze zöld teát (állítólag az anyagcserét felgyorsítja), kenyér helyett puffasztott rizst, de ezt sem mindig. Vagyis semmi radikális ösanyargatás
Mostmár szeretsz? ;-)
Igen, most már szeretlek! :-)
Ilyenekre vagyok kíványcsi, mert mindig tudok lupni valami új ötletet másoktól. Én is sok vizet iszok, édesítőszert használok mindenhez (amihez cukrot használnék). Nagyon erősítő, hogy írtad, hogy a feleséged édességfüggő volt, de sikerült leállnia, mert nekem is ez a legnehezebb! A zöldteát kipróbálom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!