Ez mennyire jó? Tényleg sok lesz a heti 5 alkalom?
10 perc jóga,40perc kardio,30perc hastánc és levezetésnek is 10perc jóga.
Egyik barátnőm azt mondta hogy túlzás a heti 5alkalom,szerintetek?
Amúgy 4-5kilótól szeretnék megszabadulni,ezzel az edzéstervvel lehetséges,és ha igen akkor kb mennyi idő alatt?(figyelek az étkezésemre,eddig nem volt gond a súlyommal,szénhidrátot is hetente max 2x eszek,sosem iszom cukros dolgokat,de most vagyok túl egy szakításon ami megviselt és a kaja "jó" gyógyír volt.
A jó kajálás segíteni fog, az edzés nem túlzás. Ha fiatal vagy, és jólesik ennyi kardio.. A jóga, hastánc jó, szerintem kardio helyett néha erősítő edzést betehetnél (nemde?)
Egyébként kiri.
Azon el kellene gondolkozni, hogy ha ritkán eszel CH-t, akkor hogy jött fel 4-5 kiló?
Valami rejtett dolog, tej vagy búzafehérje nem lehet hogy gondot okoz, egyelőre kicsi, enyhe gondot? Csak tipp.
Ahogy írtam egy szakítás után picit lazábbra vettem a dolgot,így nem igazán figyeltem az étkezésre,ez miatt jött fel a felesleg.
Rendben,rakok bele erősítést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!