Ma reggel meghánytattam magam, mit csináljak hogy ne jöjjenek vissza a kilók?
Te hülye vagy.
Mást erre nem igazán lehet reagálni. Orvosi segítségre szorulsz. Ez nem vicc, nem sértés, ez az igazság. Az egész kérdésed, az első szótól az utolsóig egy agyrém, amely pszichiátriai segítségért kiált.
Remélem meggyógyulsz, sok sikert.
Mióta koplalsz/hánytatod magad?
Ugye tudod,hogy ez betegség? Én megértelek! Én is nagyon sokáig csináltam, de ha van benned egy kis erő és élniakarás,akkor ezt most azonnal abbahagyod!
Egyél rendes kajákat kis mennyiségben,sétálj sokat és nem fogsz visszahizni,de a hánytatást nagyon gyorsan felejtsd el,ha csak egy idő után nem akarsz minden étkezés után automatikusan hányni.
'a kihányt kilók' :'D
Egyébként az emésztés már a szájban elkezdődik, azaz nem hánytad vissza a kalóriákat:D, amit kihánytál az nem fogyás, hanem az étel + folyadék tömege, ja és persze a gyomorsavé ami felmarta a torkodat.
A kihányt kilóidra a legközelebbi folyadékpótlásnál számíts. :D
Nagyon csúnya dolog ez, meg is állhat a szíved hányás közben, inkább egyél egészségesen és akkor nem lesz 'bűntudatod'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!