A barátnőm küldött egy képet, hogy milyen kövér, szerintetek mit mondjak neki hogy elhiggye, hogy nagyon nem az? (képet küldök privátban)
A 4. ötlete jó, én is fotókon láttam meg először, hogy gömbölyödök és nem előnyösen, a tükörben valahogy eddig nem láttam.
Viszont idegeneknek ne küldözgess képeket a barátnődtől, mert ez visszaélés, ha felismerhető rajta a barátnőd és megtudja, be is perelhet (ha kéred, idézem az ügyvédet).
Na meg mindenféle perverz járkál itt, nem tudod, hogy egy-egy válaszoló kicsoda.
Első vagyok. Na szóval, semmi gond nincs vele, teljesen normális női alkata van! Egyáltalán nem kövér! Ne dőljetek be a média világának, hogy 40 kilós ember az ideális. Ha nincs megelégedve magával akkor ne fogyókúra hanem sok sport! Ha ez megvan és kövérnek látja magát akkor el van tolódva az önképe. támogassátok kis önbizalma legyen, mert ha belemegy a kövér vagyok témába és mindent megtesz, hogy fogyjon mikor nincs miből akkor komoly egészségügyi gondjai lesznek. Szóval a csajszi tíz pontos.
33\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!