Mit tegyek, hogy ne legyen étvágyam?
Hogy válaszoljak a kérdésedre: Én is hangulatevő vagyok. Tablettát nem próbáltam még,de önmagamtól leszokni a rágcsákról igen.
Az első egy-két hét nagyon kemény,de aztán észre sem veszed és nem fognak kellene a nasik. Az első héten légy nagyon elszánt. Nem kell diétás kaját enned,csak tartsd be a napi 3x rendes étkezést és közben ne legyen se tizórai se uzsonna.Fokozatosan csökkentsd a szénhidrátbevitelt. A cukros üditőket,édességeket,chipszeket felejtsd el az első 2 hét alatt. NAgyon nehéz lesz,de ezt a pár napot kell kibirni,aztán nem lesz gond.
Takaritsd ki a konyhád: tüntess el minden rágcsálni valót.Ha rádtör a nasizás utáni vágy, sétálj egyet (szigorúan pénz nélkülj indulj útnak). A napi 3x étkezésnél szedjél annyit a tényérodra,amiennyi csak jólesik,de nincs másodszori szedés.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!