Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használnak valamit a masszíroz...

Használnak valamit a masszírozós övek?

Figyelt kérdés
Amik állítólag kis áramütésekkel izomösszehúzódásokat csinálnak.
2008. júl. 1. 16:23
 1/4 anonim válasza:
100%

Párom is használta, és neked is azt tudom mondani, amit neki: az eredményes fogyókúrához (szerintem) aktív mozgás szükségeltetik!

Tehát (szerintünk) NEM használnak.

2008. júl. 1. 18:37
 2/4 anonim válasza:
100%
nekem van , szerintem hasznának valamennyit, de magába nem vmi látványos az eredm,ény...tornával együtt voszont jó...meg nekem striák voltak a hasamon és azokat szépen lehalványította meg állítólag a narancsbőrre is jó
2008. júl. 1. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Csak egyesek pénztárcájának használnak.

Átverés, mint a legtöbb csodaszerkezet.

2008. júl. 2. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam már ilyet egyik ismerősömnél. Az biztos, hogy úgy össze tudja húzni az izmokat, mint más semmi. De szerintem tutira nem egészséges áramot vezetni magadba. Ha rövid távon használ is valamit, ha abbahagyod a használatát, hamar leépülnek az izmok. Hosszú távon ilyet használni meg nagy hülyeség.
2008. júl. 2. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!