HOGYAN TUDNÁM ELŐSEGITENI A BŐRÖM ÖSSZEHÚZÓDÁSÁT A HASAMON?
Nem rég (2 és fél hónappal ezelőtt) 178 cm, és 95 kiló voltam, majd szerelmes lettem egy olyan lányba aki nálam sokkal karcsúbb volt, igy igyekeztem kialakitani egy olyan testet ami nagyjából illik hozzá!
Rengeteget hajtottam magam, hisz volt motivációm, sikerült is leadnom 16 kilót 2 és fél hónap alatt, de a bőr nem húzódott össze a hasamon! Egyépként 14 éves vagyok, és nagyon megköszönném ha irnátok néhány tippet, illetve tanácsot, hogy hogyan tudnám feszesebbé tenni a bőrt a hasamon! Mindenféle extrém tipp jöhet... állok elébe, és előre is köszi :)
...háát.. nem is tudom, szerintem ez csak műtéti úton megoldható.
Ez a hátránya egyébként a kövér embereknek.. még ha erőt is vesznek magukon és leadnak x kilót, a bőr ott marad és az bizony lógni fog.
Látod ilyent kár ide kiírni, csak hülyeséget fogsz kapni válasznak.:)
El ne hidd, hogy csak a műtét maradt... Szépen, (bár sok) idő alatt össze fog húzódni, még elég fiatal vagy, nőni is fogsz még.
Táplálkozz egészségesen, hideg-meleg váltózuhany, c vitamin, ami segíti a kollagén termelést, stb. Kenheted krémmel is, bár az elvileg sz-rt se ér.
De ezt tényleg csak az idő fogja megoldani. Persze a sportot abba ne hagyd, és akkor oké lesz, ne aggódj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!