Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem bírok enni, pedig sportolo...

Nem bírok enni, pedig sportolok is. Napi 1szer eszem keveset. Hogy lehetne étvágyam?

Figyelt kérdés

Emellett 15kg súlyfelesle van rajtam és nem fogyok semmit

nem azért nem eszem, mert koplalni akarok, hanem egyszerűen nem vagyok éhes. egy nap kb 600kcalt bírok megenni

Mit tegyek?

156cm

73kg

2013. aug. 25. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
súlyzós vagy saját testsúlyos edzést csinálj, aerob edzés mellé
2013. aug. 25. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Szinte csak futásra van lehetőségem és belekezdtem egy futó edzésprogramba. Heti 3x 1 óra futás-séta felváltva, egyre több futással
2013. aug. 25. 20:04
 3/5 TwiceAsNice ***** válasza:

Ez így koplalás, aminek sztem tudod mi lesz a következménye...

Nem vagy éhes...szedjél ki a tányérra kaját és egyél. Minek éhesnek lenni ahhoz? Nem nehéz, csak beteszed az ételt a szádba és lenyeled. Ezt a mostani 600kcal-hoz képest még 3-4x megteszed és máris nem fogsz koplalni és még jobban zsírosodni.

2013. aug. 25. 20:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Azért híztam el, mert lassú az anyagcserém és mert mindig ettem. A mindig azt jelenti, hogy amikor a család. Állandóan rájártam a hűtőre, az édességekre és csak ettem, ettem és ettem.

Ekkor határoztam el, hogy csak akkor eszem, ha éhes vagyok (ezzel edig 7kg-t fogytam, de március óta stagnálok).

Ezek szerint egyek, ha éhes vagyok, ha nem?

2013. aug. 25. 20:42
 5/5 Szergej55 ***** válasza:
Ha fogyni szeretnél, diétára van szükség kiszámolt étrenddel. Ez napi 2g/testslúlykilogramm szénhidrátot (zöldségek, hüvelyesek, teljes kiőrlésű gabonafélék, barna vagy basmati rizs) és 1,5-2g fehérjét (sovány húsok, tojásfehérje, sovány túró) jelent. 5-6 étkezés kell, a szénhidrát nagy részét az első 3-ban kell bevinni, dél után leginkább zöldség, hús, tojás menjen, esetleg lefekvés előtt 2 órával utolsó étkezés gyanánt a sovány túró. Így heti 0,5-1kg-ot fogyhatsz, de ez nem izomból fog menni, ezért így érdemes. Ami nagyon fontos: a FEHÉR LISZTET és a CUKROT messziről KERÜLD, a napi esszenciális zsírsavakat 1-2 evőkanál olíva-vagy lenmagolaj bevitelével oldhatod meg. Ezt tedd!
2013. aug. 26. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!