Igy elérhető esetleg 20 kg -? fél év - 1 év alatt?
Reggeli: 2-4 db kicsi piritos kenyer , mellé 2-3 db paradicsom.
Délután : 1. nap : Norbi duci trening 3. , 4. video végigcsinálása , és kezdetnek 100 hasizom,30-40 fekvo.
Ugyancsak délután 2. nap : Sulyozás (bicepsz,tricepsz) : 30-40 perc (változó ameddig birom).
Delutáni evés(torna/gyurás után) : 1 kisebb fel tálka gyümölcssaláta vagy fél-1 liter tej megivása.
Vagy husfele (csirkemel,hal eves (zoldsegfeleseggel : paradicsom,hagyma,uborka,paprika). meg neha 1 kis leves :))
Nem minden nap , valamikor , este : ugyancsak vagy tej,vagy gyümölcssaláta (az ellenkezoje annak ami delutan volt : pl : delutan volt , gyumolcssalata,akkor este tej(fel liter-1 liter kozott)
Szerintetek igy lehetseges-e a fogyas? (nem tul gyors,de se nem heti fel kilora gondoltam.. heti 1-2 kilora gondoltam igazabol..)
Nagyon.nagyon enm jó!
Ezeket olvasd végig:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__47..
Nem ertem, hogy miert nem jo?:D esetleg konkretabb valaszt?
Nem az a lenyeg,hogy kevesebb eves, es minnel tobb feherje bevitel nah meg persze sok mozgas:)
Nem jó mert:
-reggelire nincs fehérjéd.
-rendes aerob edzés kell nem ilyen DVDs marhaságok.
-egész testre kell edzeni,nem csak karra,igy semmi értelme.
-ha fogyni akarsz akkor nem szabad gyümölcsöt enni és nem szabad tejet és tejterméket fogyasztani.
-este főleg tilos a gyümölcs,tej
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__47..
-
Egy liter tej? Gyümölcssaláta? au.
Levesből nyugodtan lehet több - nyilván nem tejszínes gyümölcsleves és nem is csülkös bableves.
Nagyon, nagyon kevés a fehérje és a zöldség az alapján, amit leírsz.
o23r, légyszi állj már le arról hogy az előző válaszaidat linkelgeted be. inkább akkor copypaste. :D
no offense.
# 5
Elhiszem,hogy idegesitő... De ha Copy paste-ezek, akkor ha ezt 3x megismétlem,akkor kitilt a rendszer 24h-ra...Tapasztaltam... Szóval nem ok nélkül csinálom. :)
Különben csak kicsit kéne utánanézni,és meg lehetne találni, 100x le lett már irva az én részemről és a többiek részéről is.
Ám ha kérdése van valakinek, akkor sokkal érdemesebb Sport,mozgás témakörbe kiirni a kérdést.
"Akkor a gyumolcsot es a tejet hagyjam ki? inkabb egyek rengeteg zoldseget es hust?"
Igen.
Nem értem amúgy honnan jönnek a reggeli kenyérevés ötletek. Ekkora éhezés van?
Budapesten van Qigong és Jóga oktatás. Ezek már önmagukban rohadt sokat tudnak segíteni, elég jó hatással tudnak lenni a hormonrendszerre. Ezeket kellene elkezdeni nyomatni.
Mint írták, a tejfogyasztást.. nagyon gyorsan felejtsük el.. ez nagyon fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!