Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalóriaszámolgatós, vagy Nem...

Kalóriaszámolgatós, vagy Nem kalóriaszámolgatós diéta mellet voksoltok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:

én csináltam kalóriaszámolgatóst.. háát jó is volt meg nem is.

1. az elején mindent kiszámoltam és később már tudtam h minek mennyi a kcal tartalma

2. kezdtem tőle megzakkanni:D mindenben a kcal-t láttam, már azt hittem, hogy csak a levegőtől nem hízok-ami így is van- és abbahagytam és azóta inkább egészségesen próbálok enni

szerintem egy próbát megér a számolgatós!

2009. okt. 30. 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Egyértelműen nem számolgatós. Ha nagyon aggódsz, nagy vonalakban tanuld meg alap dolgok (néhány gyümölcs, kenyér, stb) kalóriatartalmát, de már eleve az, hogy nem stresszeled magad, sokat gyorsít a fogyáson.
2009. okt. 30. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Nem kalóriaszámolgatós! Akik számolják a kalóriákat, azok jönnek ilyan kérdésekkel, mint hogy van-e kalória az almában és ha megeszek egyet, hízok-e. :( Szerintem ez szánalmas. Inkább élj egészségesen.
2009. okt. 30. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó ha tudod, KB. miben mennyi kalória van, de ne nézd meg mindennek a kalória tartalmát, ne akard mindennapra, kiszámolni, de jó tudni hogyamit megeszel mennyi, és mennyire egészséges. Szerintem amiket gyakran fogyasztasz nézd meg a kalóriatáblázatban, és ne számolgass, csak élj egészségesen és mozogj jó sokat :)
2009. nov. 6. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az utolsó nagyon jól mondja! Amúgy énis csináltam számolgatóst, végülis bevált, csak a végére már tökre elegem lett, hogy írogatni számolgatni kell az egész napom, és kb minden percben ezen járt az agyam.. szóval 1 hétig csináltam és 2.5 kg ment így le, aztán mégegyszer egy hét és még 2 kg. Mostmár inkább egészségesen élek, bár egy idő után "elengedem" magam kicsit kajálás szempontjából, akkor megint nem árt szerintem 2-3 nap számolgatás, hogy azért kordában tartsam magam :)
2009. nov. 7. 00:09
 6/6 Krisz85 ***** válasza:
100%
Ha csak a kalóriát veszed figyelembe az magában nem okés. Az ételek tápanyagtartalma fontosabb. Több olyan esettel találkoztam, amikor az illető kalóriára kiszámolta a napi ételt, de a makrotápanyagok, CH, zsír, fehérje aránya nem mutattott egyensúlyt. Szóval inkább azt mondanám, hogy kalóriaszámolgatós jó, ha figyelembeveszel más tényezőket is, amik hasonlóan fontosak.
2009. nov. 7. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!