Kezdenék bulémiás lenni? Több lent
lehülyepi_csázod utána meg bocsánatot kérsz?
amúgy tényleg az vagy kedves kérdező
Ha belenyúlsz a szádba, kezdd el leharapni az ujjad. Le fogsz szokni az értelmetlen nyúlkálásról, így a hánytatásról is.
Felnőtt nőnek csak annyit mondanék, ne matasson a szájában..
Nem vagy hülye pi.a! Csak a gondolkodásodon kéne egy kicsit változtatni. Nem a 20kilós lányok a legszebbek hidd el és a férfiak többségének sem arra lenne szüksége. Jó, hogy észre vetted, hogy ilyen problémád van. Próbáld meg inkább elfogadni magad és lásd a külső szépségedet is. Dicsérd meg a külsődet sokszor az jót tesz hidd el.:)
Nekem is volt ilyen időszakom és nem azért, mert olyan sokat ettem, hanem mert evés után olyan nagy bűntudatom volt.:S Nekem az segített, hogy megpróbáltam szépnek látni magam, mert egyébként nem vagyok kövér csak van rajtam fogni való. Jelenleg igyekszem tornázni és vigyázni arra, hogy mit eszek, de szerintem én sosem leszek elégedett a külsőmmel. De azért érdemes lenne kibékülni vele neked is meg nekem is szerintem!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!