Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdenék bulémiás lenni? Több...

Kezdenék bulémiás lenni? Több lent

Figyelt kérdés
Elég gyakran megpróbálom meghanytatni magam evés után,viszont még sosem sikerült,mindig csak oklendezem:// Most akkor ez bulémia??mert végülis nem hanytam egyszer sem...kb 20 alkalomról lehet szó

2013. aug. 23. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
nem bulimiás vagy hanem hülye. örülj hogy nem sikerült. inkább diétázz meg mozogj ba.zdmeg .. ne válaszd a könnyebb utat mindig, ezzel nagyon rába.sznál. megér annyit hogy tönkre vágd az életed? hülye pi.csa... (bocs a stílusért )
2013. aug. 23. 00:38
 2/8 anonim válasza:
52%

lehülyepi_csázod utána meg bocsánatot kérsz?

amúgy tényleg az vagy kedves kérdező

2013. aug. 23. 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak félig vagy bulímiás: zabálni zabálsz, de nem okádsz utána.
2013. aug. 23. 01:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem zabalok,nincsenek falásrohamaim,ezt pár falat után teszem:/
2013. aug. 23. 01:53
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Idióta vagy! És én nem fogok bocsánatot kérni.
2013. aug. 23. 07:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
De ne hülyézzétek már le. A kérdező nem idióta, hanem beteg. Az a jó, h észrevetted, h nincs rendben ez, és minél előbb változtass ezen. Mert ha így haladsz tovább tényleg tönkre teszed magad!!!
2013. aug. 23. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha belenyúlsz a szádba, kezdd el leharapni az ujjad. Le fogsz szokni az értelmetlen nyúlkálásról, így a hánytatásról is.

Felnőtt nőnek csak annyit mondanék, ne matasson a szájában..

2013. aug. 23. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy hülye pi.a! Csak a gondolkodásodon kéne egy kicsit változtatni. Nem a 20kilós lányok a legszebbek hidd el és a férfiak többségének sem arra lenne szüksége. Jó, hogy észre vetted, hogy ilyen problémád van. Próbáld meg inkább elfogadni magad és lásd a külső szépségedet is. Dicsérd meg a külsődet sokszor az jót tesz hidd el.:)

Nekem is volt ilyen időszakom és nem azért, mert olyan sokat ettem, hanem mert evés után olyan nagy bűntudatom volt.:S Nekem az segített, hogy megpróbáltam szépnek látni magam, mert egyébként nem vagyok kövér csak van rajtam fogni való. Jelenleg igyekszem tornázni és vigyázni arra, hogy mit eszek, de szerintem én sosem leszek elégedett a külsőmmel. De azért érdemes lenne kibékülni vele neked is meg nekem is szerintem!;)

2013. aug. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!